Flytta med Netflix

Flytt inom landet

Om du flyttar inom landet kan du behöva uppdatera ditt Netflix-hushåll för att kunna fortsätta titta på Netflix på samma sätt som tidigare.

Flytt till ett annat land

Om du flyttar till ett nytt land finns det några saker du bör känna till:

• Pris, faktureringsvaluta och tillgängliga betalningsmetoder varierar mellan olika länder.

• Du kommer att fortsätta debiteras för ditt Netflix-abonnemang i den lokala valutan i landet där du registrerade dig.

• Ändra landet för ditt konto:

1. Avsluta ditt konto.

Obs!
        Vi sparar din streamingaktivitet i tio månader efter att ditt konto stängts, så att du kan fortsätta där du slutade när du återaktiverar ditt abonnemang. Rekommendationer, betyg och kontoinformation sparas också i tio månader.
      2. Vänta tills din nuvarande faktureringsperiod tagit slut.

3. Återaktivera ditt konto (Obs! Du måste befinna dig i landet du flyttade till när du återaktiverar ditt konto.)

• Utbudet av serier och filmer kan ändras. Dina alternativ för streaming och nerladdning kan variera mellan olika länder.

• Alternativ för ljud och undertexter kan ändras.

• Åldersgränser varierar mellan olika länder. Du kanske måste uppdatera inställningarna för dina föräldrakontroller.

• För att uppdatera åldersgränsen på en profil så att den stämmer överens med ditt nya land följer du stegen ovan för att ändra land för ditt konto.

• Om ditt konto konfigurerades med en åldersverifiering följer du stegen ovan för att ändra land för ditt konto.

• Om du får e-postmeddelanden om Vad du tittar på (What you watch) eller Rekommendationer med mera (Watch recommendations & more) och flyttar till ett nytt land kommer dessa e-postmeddelanden fortfarande att visa serier och filmer för det land där du registrerade dig. Du kan avsluta prenumerationen i dina Kommunikationsinställningar (Notification Settings).

Om du inte nyligen har flyttat kan du inte ändra land för ditt konto.

För felsökningsfrågor kan du gå till Netflix tror att jag befinner mig i ett annat land.