Min e-postadress används för ett annat Netflix-konto

Följ stegen nedan om din e-postadress redan används när du försöker registrera dig för Netflix, eller om du misstänker att någon använt din e-postadress för att skapa ett Netflix-konto:

Det står att min e-postadress redan används när jag försöker registrera ett Netflix-konto

Det kan hända att du redan har ett Netflix-konto

1. Gå till netflix.com/loginhelp.

2. Välj alternativet att återställa ditt lösenord via e-post.

3. Ange din e-postadress och välj Skicka e-post till mig (Email Me).

• Om du får ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning följer du stegen för att skapa ett nytt lösenord och återställa kontot.

• Om du ser felmeddelandet Inget konto med denna e-postadress hittades (No account found for this email address) fortsätter du med felsökningen nedan.

Din e-postadress kan vara kopplad till en profil

Du kan lägga till olika e-postadresser för alla profiler som är inställda på Samtliga åldersgränser (All Maturity) för att få personliga rekommendationer och annan kommunikation från Netflix.

E-postadresser som kopplats till en befintlig profil kan inte användas vid registrering av ett nytt konto, så du måste ta bort e-postadressen från profilen.

Så här tar du bort din e-postadress från en profil:

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj den profil du vill ändra i Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls).

• För vissa konton väljer du Profiler (Profiles) och sedan profilen du vill använda.

3. Välj E-postadress för profil (Profile email) eller E-post (Email).

4. Klicka på Ta bort e-postadress (Delete email address).

Vad ska jag göra härnäst?

Om du har gått igenom stegen ovan och fortfarande inte kan registrera ett konto kan du kontakta oss för ytterligare hjälp.

Det står att min e-postadress redan används när jag försöker ändra e-postadress för mitt konto

Du kan ha fler än ett Netflix-konto

Det kan hända att du av misstag öppnat ett andra konto genom att skriva in en felaktig e-postadress eller använda en annan e-postadress för att logga in.

1. Gå till netflix.com/loginhelp.

2. Välj alternativet att återställa ditt lösenord via e-post.

3. Ange din e-postadress och välj Skicka e-post till mig (Email Me).

• Om du får ett e-postmeddelande om lösenordsåterställning kan det hända att du har ett andra konto. Kontakta oss för att få hjälp.

• Om du ser felmeddelandet Inget konto med denna e-postadress hittades (No account found for this email address) fortsätter du med felsökningen nedan.

Din e-postadress kan vara kopplad till en profil

Du kan lägga till olika e-postadresser för alla profiler som är inställda på Samtliga åldersgränser (All Maturity) för att få personliga rekommendationer och annan kommunikation från Netflix.

Du måste ta bort din e-postadress från en befintlig profil innan du kan lägga till den på en annan profil.

Så här tar du bort din e-postadress från en profil:

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj den profil du vill redigera i Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls).

• På vissa konton måste du välja Profiler (Profiles) och sedan den profil du vill ändra.

3. Välj E-postadress för profil (Profile email) eller E-post (Email).

4. Klicka på Ta bort e-postadress (Delete email address).

Vad ska jag göra härnäst?

Om du har gått igenom stegen ovan och fortfarande inte kan ändra e-postadressen för ditt konto kan du kontakta oss för ytterligare hjälp.

Jag får e-postmeddelanden för ett Netflix-konto som inte är mitt

Någon kan av misstag ha använt din e-postadress för att skapa ett Netflix-konto. Kontakta oss för att få hjälp.