Så här sätter du på eller stänger av automatisk uppspelning av snabbtittar

För att snabbt visa smakprov på serier och filmer kan du ställa in Netflix så att en snabbtitt spelas upp automatiskt.

Obs!
Vissa äldre tv-apparater har inte stöd för automatisk uppspelning av snabbtittar.

Mobil eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny längst upp till höger.

4. Tryck på Hantera profiler .

5. Välj profilen du vill redigera.

6. Använd reglaget bredvid Spela upp snabbtittar automatiskt för att sätta på och stänga av inställningen.

7. Tryck på Klar (Done) i det övre högra hörnet.

Webbläsare

1. I en webbläsare går du till din kontosida.

2. Välj en profil i sektionen Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls).

• För vissa konton väljer du Profiler (Profiles) och sedan profilen du vill använda.

3. Välj Uppspelningsinställningar (Playback settings).

4. Markera eller avmarkera alternativet Spela upp snabbtittar automatiskt vid bläddring på alla enheter (Autoplay previews while browsing on all devices).

Obs!
    Automatisk uppspelning av snabbtittar på informationssidan för en serie eller film inaktiveras inte på tv-apparater, även om du har stängt av automatisk uppspelning av snabbtittar.
  5. Välj Spara (Save).

Det kan hända att du måste uppdatera enheten för att de nya inställningarna ska tillämpas.

Så här gör du för att uppdatera:

• Växla till en annan profil och växla sedan tillbaka.

• Eller välj Få hjälp (Get Help) > Ladda om Netflix (Reload Netflix).

Relaterad artikel

Hur man spelar upp nästa avsnitt automatiskt