Så här spelar du upp nästa avsnitt automatiskt

Du kan ställa in Netflix så att nästa avsnitt i en serie spelas upp automatiskt.

På en iPhone, iPad, Android-mobil eller Android-surfplatta

1. Från hemskärmen i Netflix-appen trycker du på profilikonen  eller Mer  .

2. Tryck på Hantera profiler (Manage Profiles).

3. Välj profilen du vill redigera.

4. Använd reglaget bredvid Spela upp nästa avsnitt automatiskt (Autoplay Next Episode) för att sätta på och stänga av inställningen.

5. Tryck på Klar (Done).

På alla andra enheter

1. I en webbläsare går du till din kontosida.

2. Öppna inställningarna för Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls) för profilen du vill använda.

3. Välj Uppspelningsinställningar (Playback settings).

4. Markera Spela upp nästa avsnitt i en serie automatiskt på alla enheter (Autoplay next episode in a series on all devices).

• Sluta spela upp nästa avsnitt automatiskt genom att avmarkera rutan.

5. Välj Spara (Save).

Det kan hända att du måste uppdatera enheten för att de nya inställningarna ska tillämpas.

Så här uppdaterar du:

• Växla till en annan profil och växla sedan tillbaka.

• Eller, logga ut från din enhet och logga sedan in igen.