Nästa avsnitt spelas inte upp automatiskt

Om nästa avsnitt inte spelas upp av sig självt kan du ändra inställningen för din profil för att spela upp nästa avsnitt automatiskt. Om ändring av inställning inte löser problemet följer du de här stegen.

Mobiler och surfplattor

1. Anslut till ett Wi-Fi-nätverk. Netflix spelar inte upp nästa avsnitt automatiskt när enheten som används för att titta är ansluten till ett mobilt nätverk. Detta för att inte använda för mycket data.

2. Uppdatera Netflix-appen till den senaste versionen:

3. Koppla ur samtliga videokablar och adaptrar som är anslutna till din tv via din telefon eller surfplatta. Om det fungerar innebär det att din enhet inte har stöd för automatisk uppspelning av nästa avsnitt när den är ansluten til en tv.