Uppdatera Netflix-appen på din Android-enhet

Så här uppdaterar du Netflix-appen på din Android-enhet:

Om du använder en Android-mobil eller Android-surfplatta öppnar du Netflix-sidan i Play Store och trycker sedan på Uppdatera (Update).

Du kan också uppdatera Netflix-appen med dessa steg:

1. Öppna appen Play Store. Om du inte har den kan du behöva lösa ett problem med Play Store.

2. I sökfältet skriver du ”Netflix”.

3. Tryck på Netflix-appen i listan. Om du inte hittar Netflix-appen följer du stegen i den här artikeln istället.

4. Tryck på Uppdatera (Update). Om du inte ser det här alternativet är appen redan uppdaterad.