Hur uppdaterar jag Netflix-appen på min Android-enhet?

Följ stegen nedan för att uppdatera Netflix-appen på din Android-enhet.

1. Öppna appen Google Play Store.

2. Tryck på ikonen Meny och sedan på Mina appar (My Apps).

3. Appar med tillgängliga uppdateringar är markerade med Uppdatera (Update).

4. Välj Netflix och tryck på Uppdatera (Update).

Obs!
    Du kanske måste starta om enheten för att slutföra uppdateringen av appen.

Om du inte har Google Play Store-appen, eller om du inte kunde hitta Netflix, följer du stegen i Jag kan inte ladda ner Netflix-appen på min iOS- eller Android-enhet.