Hur man laddar ner Netflix-appen

Netflix är tillgängligt på många enheter. Netflix-appen kan vara förinstallerad eller så kan du behöva ladda ner den.

Ladda ner Netflix på smartphones och surfplattor

Klicka på länken för din enhet för att installera Netflix på din smartphone eller surfplatta.

Använda Netflix på datorer

Netflix kan öppnas i din webbläsare genom att gå till www.netflix.com och logga in eller skapa ett nytt konto. Om du har en dator med Windows 8 eller Windows 10 kan du också ladda ner Netflix-appen för Windows.

Använda Netflix på Smart-tv-apparater, streamingspelare, spelkonsoler, digitalboxar eller Blu-ray-spelare

De flesta enheter erbjuder Netflix som en förinstallerad app som du kommer åt via huvudmenyn, eller via en Netflix-knapp på fjärrkontrollen. Om du inte hittar Netflix via huvudmenyn eller fjärrkontrollen är det möjligt att din enhet har en appbutik där du kan ladda ner Netflix. Om du inte hittar appbutiken eller Netflix-appen kan du kontakta enhetens tillverkare för att ta reda på hur du kan få tillgång till Netflix.