Hur man laddar ner Netflix-appen

Netflix är tillgängligt på många enheter. Netflix-appen kan vara förinstallerad eller så kan du behöva ladda ner och installera den.

Hämta Netflix-appen på en mobil eller surfplatta

Klicka på länken för din enhet för att installera Netflix på din smartphone eller surfplatta.

Hämta Netflix-appen på en dator

Netflix-appen finns tillgänglig för vissa datorer. Följ länken för din dator nedan för att installera Netflix.

Om du vill titta på Netflix utan en app går du till netflix.com i en webbläsare som stöds.

Skaffa Netflix-appen på en smart-tv, streamingspelare, spelkonsol, digitalbox eller Blu-ray-spelare

De flesta enheter erbjuder Netflix som en förinstallerad app som du kommer åt via huvudmenyn, eller via en Netflix-knapp på fjärrkontrollen. Om du inte hittar Netflix via huvudmenyn eller fjärrkontrollen är det möjligt att din enhet har en appbutik där du kan ladda ner Netflix. Om du inte hittar appbutiken eller Netflix-appen kan du kontakta enhetens tillverkare för att ta reda på hur du kan få tillgång till Netflix.