Så här avinstallerar du Netflix-appen på Android-enheter

Följ stegen nedan för att avinstallera Netflix-appen från din mobil eller surfplatta som kör Android. Om du avinstallerar Netflix-appen försvinner alla serier och filmer som du har laddat ner till enheten.

De flesta Android-enheter

1. Öppna appen Google Play Store.

2. Sök efter Netflix.

3. Välj Avinstallera (Uninstall) på Netflix-appens butikssida.

• Om du avinstallerar Netflix-appen tar du även bort alla titlar som du har laddat ner till enheten.

4. Välj OK för att bekräfta.

Du kan installera om Netflix-appen när som helst.

Amazon Fire Phone

1. Börja på hemskärmen.

2. Snurra din telefon eller svep nedåt längst upp på skärmen för att öppna panelen Snabbåtgärder (Quick Actions).

3. Välj Inställningar (Settings).

4. Välj Hantera appar (Manage Applications).

5. Välj Netflix.

6. Välj Avinstallera (Uninstall).

7. Välj OK för att bekräfta.

Du kan installera om Netflix-appen när som helst.

Kindle

Kindle Fire-enheter som använder version 3.16 eller 4.16 av Netflix-appen kan inte installera om appen efter avinstallering. Om du planerar att använda Netflix-appen på den här enheten kan du rensa enhetens filsystem, men avinstallera inte appen.
  1. Välj Appar (Apps).

2. Tryck på Netflix-ikonen och håll kvar.

3. Välj Ta bort från enhet (Remove from device).

4. Välj OK.

Nook

Obs!
När du raderar och avregistrerar tas inte något innehåll bort från ditt Barnes & Noble-konto. Du kommer att kunna ladda ner det igen efter radering och avregistrering. När du
raderar och avregistrerar tas alla filer som har överförts från en dator till Nook Color bort. Se till att du säkerhetskopierar dessa filer innan du utför stegen nedan.
  1. Tryck på den vita pilen längst ned på skärmen, i mitten av snabbnavigeringsfältet.

2. Tryck på ikonen Inställningar (Settings).

3. Tryck på Enhetsinformation (Device Info).

4. Tryck på Radera och avregistrera enhet (Erase & Deregister Device).

5. Tryck på Radera och avregistrera enhet (Erase & Deregister Device) igen.

6. Tryck på Återställ Nook (Reset Nook).

7. När Nook har återställts och startats om följer du anvisningarna på skärmen för att ansluta till ditt Barnes & Noble-konto.

När du har avinstallerat appen kan du när som helst installera den igen för att fortsätta titta.