Så här uppdaterar du Netflix-appen på iPhone, iPad eller iPod touch

Följ stegen för att uppdatera till den senaste Netflix-appen för din enhets iOS-version.

iOS 13 eller senare

1. Tryck på ikonen App Storehemskärmen.

2. Tryck på Profil (Profile).

3. Leta reda på Netflix.

4. Tryck på Uppdatera (Update).

5. Ange lösenordet för ditt Apple-ID om du uppmanas att göra det.

Om du får problem med något av stegen ovan kan du få hjälp hos Apples support.

iOS 12 och tidigare

1. Tryck på ikonen App Storehemskärmen.

2. Tryck på Uppdateringar (Updates).

3. Leta reda på Netflix.

4. Tryck på Uppdatera (Update).

5. Ange lösenordet för ditt Apple-ID om du uppmanas att göra det.

Om du får problem med något av stegen ovan kan du få hjälp hos Apples support.