Det står ”Det går inte att spela upp titeln. Försök igen senare. (AVF:11800;OS:16041;)”

Om du stöter på följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Det går inte att spela upp titeln. Försök igen senare.
(AVF:11800;OS:16041;) (Cannot play title. Please try again later.)

Det betyder vanligtvis att din enhet behöver en uppdatering från Apple. Följ stegen nedan för att lösa problemet.

Kontrollera om det finns uppdateringar för din iOS-version

Följ Apples steg för att uppdatera din enhet till den senaste versionen och prova sedan Netflix igen.