Varför en enhet inte spelar upp på ditt språk

När du försöker titta på Netflix på din tv eller mobila enhet kan du stöta på ett meddelande om att enheten inte stöder ditt lokala språk eller det önskade språk som du har angivit.

Det finns två möjliga orsaker till detta:

Inaktuell app

Versionen av Netflix-appen på din enhet kanske behöver uppdateras.

Installera alla tillgängliga app-uppdateringar för din enhet så att du kan använda alla kompatibla språk för enheten.

Äldre enhet

Vissa äldre enheter kanske inte stöder Netflix på det språk du föredrar. Du kan använda appen på engelska eller prova med en annan enhet.