Svarta kanter på skärmen

Vissa serier och filmer på Netflix kan visas med svarta kanter runt skärmen.

Det beror på att vissa titlar är filmade i ett format som är bredare än din skärm, så de svarta kanterna gör det möjligt för filmen eller serien att visas i sitt ursprungliga format utan att bilden sträcks ut på ett onaturligt sätt.

På vissa mobila enheter kan du zooma in för att använda mer av skärmen. Användning av den här funktionen kan beskära kanterna av videon.