Hur man söker och bläddrar på Netflix

För att söka efter serier och filmer letar du reda på sökikonen Sökikon i Netflix-appen och anger ett sökord.

Obs!
Gå till Bläddra efter språk (Browse by Languages) på webben för att söka efter serier och filmer på specifika språk eller med specifika undertexter.

Sök

Exempel på sökord

Ljudkvalitet eller bildkvalitet

Atmos, UHD

Genrer

Komedi, drama

Språk

Spanska filmer, franska serier

Namn

Jennifer Aniston, Álvaro Morte

Namnet på en serie eller film

The Queen's Gambit, La Casa de Papel

Bläddra

Din startsida visar rader med serier och filmer som vi tror att du kommer att gilla. Du kan filtrera dessa genom att välja Serier (TV Shows) eller Filmer (Movies) i menyn. Du kan sedan filtrera efter Genrer (Genres) eller Kategorier (Categories). Namnen och dess värden kan variera mellan olika enheter.

För att hitta de senaste serierna och filmerna går du till Nytt och populärt, Senaste eller Nytt och hett i menyn (namnen på sektionerna varierar beroende på din enhet).

Obs!
Om du inte hittar en serie eller film som du trodde skulle finnas tillgänglig kan du kontrollera inställningarna för åldersgränser och språk som har ställts in för profilen. Dessa inställningar kan påverka vad du ser. Om du fortfarande inte hittar det du letar efter kan du föreslå serier eller filmer.