Hur du lägger till, ändrar eller tar bort ett telefonnummer

Att lägga till ett telefonnummer på kontot gör det enklare att logga in, förbättrar kontots säkerhet och kan hjälpa dig att komma åt kontot om du glömmer lösenordet.

Så här gör du för att lägga till, ändra eller ta bort ett telefonnummer:

1. Gå till sidan Ändra telefonnummer (Change phone number). Du måste logga in om du inte redan gjort det.

2. Följ instruktionerna för att bekräfta din identitet.

3. När din identitet har bekräftats kan du göra följande:

• Lägga till: Välj ett land, ange telefonnumret och välj sedan Nästa (Next).

• Ändra: Redigera telefonnumret och välj Nästa (Next).

• Ta bort: Välj Ta bort telefonnummer (Delete Phone Number).

4. Innan du kan använda det nya numret med Netflix måste du bekräfta att det är giltigt genom att ange koden som vi skickar via sms till din mobil efter att du har ändrat numret. Du kan även verifiera numret på följande länk: Bekräfta ditt telefonnummer för återställning.

Obs!
Endast ett konto kan förknippas med ditt verifierade telefonnummer. När du verifierar ditt telefonnummer tas det automatiskt bort från andra eventuella konton.

Om du inte får textmeddelanden till telefonnumret på ditt konto kan det bero på en försening hos din operatör. Kontakta din mobiloperatör för att få hjälp om problemet kvarstår.