Netflix är på fel språk.

Om undertexterna, ljudet eller profilen är på fel språk beror det oftast på ett problem med inställningarna i din profil eller på enheten. Följ instruktionerna nedan för att justera dina språkinställningar.

Ändra språk på dubbningen

Om det språk du vill använda för dubbningen inte finns med som alternativ:

1. Gå till sidan Ditt konto (Account) på Netflix webbplats.

2. Under Min profil (My Profile) väljer du Språk (Language).

3. Välj det språk som du vill använda för ljudet.

4. Försök att spela upp serien eller filmen igen med den dubbning du vill använda.

Om titeln inte spelar upp ljudet på det språk du har valt kan det bero på att alternativt ljud inte är tillgängligt på ditt språk för just den titeln.

Om du måste återställa ljudet varje gång du ska titta kan du prova att spela upp en titel med åldersgränsen Tonåringar eller högre inställd på det språk du vill använda. Då sparas dina inställningar.

Ändra språk för undertexter

Om det språk du vill använda för undertexterna inte finns med som alternativ:

1. Gå till sidan Ditt konto (Account) på Netflix webbplats.

2. Under Min profil (My Profile) väljer du Språk (Language).

3. Välj det språk som du vill använda för undertexterna.

4. Försök att spela upp serien eller filmen igen med det språk du vill använda för undertexterna.

Om titeln fortfarande inte visar rätt undertexter kan det bero på att undertexter inte finns tillgängliga på ditt språk för just den titeln. Du kan se vilka serier och filmer som har undertexter på det språk du föredrar genom att gå till netflix.com/subtitles. Om undertexter för titeln finns på det språk du vill använda, men inte visas på din enhet, kan du prova att byta till en annan enhet. Netflix-appen kanske inte stödjer undertexter för icke-latinska alfabet på enheter tillverkade före 2014, men nyare enheter stöder språk som använder dessa alfabet.

Om du måste återställa undertexterna varje gång du ska titta kan du prova att spela upp en titel med åldersgränsen Tonåringar eller högre inställd på det undertextspråk du vill använda. Då sparas dina inställningar.

Ändra språk på din Netflix-profil

Så här ändrar du språk på din Netflix-profil:

1. Logga in på Netflix.com.

2. Välj Hantera profiler (Manage Profiles).

3. Välj profil.

4. Välj det språk du vill använda i rullgardinsmenyn.

5. Logga ut och logga in igen för att spara inställningen.

Om du ändrar språk för din profil ändrar du även alternativen för undertexter och dubbning, och ditt valda språk hamnar först på tillgängliga titlar.

I vissa länder kommer en ändring av dina språkpreferenser att påverka vilket innehåll du kan se på webbplatsen och på dina enheter. Vi gör detta för att se till att du bara ser titlar som har ljud, undertexter eller dubbning på språket du valde. Den här funktionen finns i Thailand, Belgien, Schweiz, Luxemburg och Karibiska Nederländerna.