Så här ändrar du språk på Netflix

Du kan ändra språk på Netflix och även på undertexter och dubbning.

Ändra språk på Netflix

iPhone, iPad, Android-mobil eller Android-surfplatta

1. Från hemskärmen i Netflix-appen trycker du på profilikonen  eller Meny .

2. Tryck på Hantera profiler (Manage Profiles).

3. Välj profilen du vill redigera.

4. Tryck på Visningsspråk (Display Language).

5. Välj ett språk. Det nya språket kommer att sparas automatiskt.

Andra enheter

1. Logga in på Netflix.com från webbläsaren på en dator eller mobil enhet.

2. Välj Konto (Account).

3. Välj en profil.

4. Välj Språk (Language).

5. Välj ett språk under Visningsspråk (Display Language).

6. Välj Spara (Save).

• Om språket inte ändras på din enhet kan du behöva logga ut och sedan logga in igen.

Ändra språk på undertexter eller dubbning

iPhone, iPad, Android-mobil eller Android-surfplatta

1. Från hemskärmen i Netflix-appen trycker du på profilikonen eller Meny .

2. Tryck på Hantera profiler (Manage Profiles).

3. Välj profilen du vill redigera.

4. Tryck på Språk för ljud och undertexter (Audio & Subtitles Languages).

5. Välj språken du vill använda under Språk för ljud och undertexter (Audio & Subtitles Languages). De nya språken kommer att sparas automatiskt.

Andra enheter

1. Logga in på Netflix.com från webbläsaren på en dator eller mobil enhet.

2. Välj Konto (Account).

3. Välj en profil.

4. Välj Språk (Language).

5. Välj språket du vill använda under Språk för serier och filmer (Shows & Movies Languages).

6. Välj Spara (Save).

Obs!
På de flesta enheter visar Netflix 5–7 relevanta språk baserat på var du befinner dig och dina språkinställningar. För iPhone, iPad, iPod touch och webbläsare ser du alla språk som är tillgängliga för en titel. Alla språk är inte tillgängliga för alla titlar.