Så här ändrar du språk på Netflix

Du kan välja språk för texten som visas på Netflix och anpassa alternativ för ljud och undertexter.

Så här ändrar du språket Netflix visas på:

På en iPhone, iPad, Android-mobil eller Android-surfplatta

1. Från hemskärmen i Netflix-appen trycker du på profilikonen eller Mer .

2. Tryck på Hantera profiler (Manage Profiles).

3. Välj profilen du vill redigera.

4. Tryck på Visningsspråk (Display Language).

5. Välj ett språk under Visningsspråk (Display Language). Det nya språket kommer att sparas automatiskt.

Obs!
    Du kan behöva starta om appen för att se det uppdaterade visningsspråket på din enhet.

På alla andra enheter

1. Logga in på Netflix.com från webbläsaren på en dator eller mobil enhet.

2. Välj Konto (Account).

3. Välj en profil.

4. Välj Språk (Language).

5. Välj ett språk under Visningsspråk (Display Language).

6. Välj Spara (Save). Om språket inte ändras på din enhet kan du behöva logga ut och sedan logga in igen.

Så här ändrar du språket för ljud och undertexter:

På en iPhone, iPad, Android-mobil eller Android-surfplatta

1. Från hemskärmen i Netflix-appen trycker du på profilikonen eller Mer .

2. Tryck på Hantera profiler (Manage Profiles).

3. Välj profilen du vill redigera.

4. Tryck på Språk för ljud och undertexter (Audio & Subtitles Languages).

5. Välj språken du vill använda under Språk för ljud och undertexter (Audio & Subtitles Languages). De nya språken kommer att sparas automatiskt.

På alla andra enheter

1. Logga in på Netflix.com från webbläsaren på en dator eller mobil enhet.

2. Välj Konto (Account).

3. Välj en profil.

4. Välj Språk (Language).

5. Välj språket du vill använda under Språk för serier och filmer (Shows & Movies Languages).

6. Välj Spara (Save).

Obs!
På de flesta enheter visar Netflix 5–7 relevanta språk baserat på var du befinner dig och dina språkinställningar. För iPhone, iPad, iPod touch och datorer ser du alla språk som är tillgängliga för en titel. Alla språk är inte tillgängliga för alla titlar.