Så här ändrar du språk på Netflix

Språkinställningarna på Netflix styr vilket språk som visas i gränssnittet och låter oss anpassa alternativ för ljud och undertexter.

Ändra språket i gränssnittet:

1. Logga in på Netflix.com från webbläsaren på en dator eller mobil enhet.

2. Välj Konto (Account).

3. Välj en profil.

4. Välj Språk (Language).

5. Välj ett språk under Visningsspråk (Display Language).

6. Välj Spara (Save).

Obs!
Om språket inte ändras på din enhet kan du behöva logga ut och sedan logga in igen.

Ändra språket för ljud och undertexter i serier och filmer:

1. Logga in på Netflix.com från webbläsaren på en dator eller mobil enhet.

2. Välj Konto (Account).

3. Välj en profil.

4. Välj Språk (Language).

5. Välj språket du vill använda under Språk för serier och filmer (Shows & Movies Languages).

6. Välj Spara (Save).

Obs!
Netflix visar 5–7 av de mest relevanta språken baserat på var du befinner dig och dina språkinställningar. Alla språk är inte tillgängliga för alla titlar.