Hitta fakturanumret eller fakturerings-ID från PayPal

Om du använder PayPal för att betala för Netflix måste vårt kundtjänstteam verifiera ditt fakturanummer eller fakturerings-ID från PayPal innan det går att göra några förändringar på ditt Netflix-konto.

Obs!
Om du föredrar att inte ange denna information kan du göra dina ändringar direkt på sidan Konto.

Hitta ditt fakturanummer från PayPal via PayPal

1. Gå till din PayPal-aktivitetssida (du kan komma att uppmanas att logga in).

2. Leta reda på och välj den senaste Netflix.com-transaktionen.

3. Leta reda på fakturanumret.

Hitta ditt fakturerings-ID från PayPal via PayPal

1. Gå till Hantera automatiska betalningar (Manage Automatic Payments) på ditt PayPal-konto (du kan komma att uppmanas att logga in).

2. Leta reda på och välj Netflix.com i listan Automatiska betalningar (Automatic Payments).

• Om Netflix.com står listat flera gånger börjar du uppifrån och går igenom samtliga poster tills du ser en total fakturerad summa som är större än 0,00 USD.

Obs!
    Totala fakturerade summor på 0,00 USD indikerar vanligtvis en misslyckad transaktion och vi behöver ett fakturerings-ID från en lyckad transaktion.

3. Leta reda på faktureringsnumret (B-XXXXXXXXXXXXXXXXX).