Så här gör du för att lägga till eller uppdatera en betalningsmetod

Netflix-abonnenter kan lägga till eller uppdatera en betalningsmetod på följande sätt:

Obs!
Om du faktureras via en tredje part och inte direkt via Netflix besöker du den tredje partens webbplats för att uppdatera den här informationen.
  1. Gå till sidan Hantera betalningsinformation (Manage payment info).

Obs!
    Det går inte att hantera betalningsmetoder i Netflix-appen.
  2. Uppdatera en betalningsmetod genom att välja knappen Uppdatera (Update) bredvid den.

3. Lägg till en ny betalningsmetod genom att välja + Lägg till en betalningsmetod (+ Add Payment Method).

Lägga till flera betalningsmetoder

• Märket Föredragen visas bredvid den betalningsmetod som används för ditt månatliga Netflix-abonnemang.

Obs!
    Om du har löst in ett Netflix-presentkort kommer din föredragna betalningsmetod inte att debiteras förrän saldot på presentkortet är förbrukat.
  • Andra betalningsmetoder på kontot används som extra betalningsmetoder. Extra betalningsmetoder debiteras endast om den föredragna betalningsmetoden inte fungerar.

Obs!
    Alla betalningsmetoder kan inte användas som extra betalningsmetoder.
  • Så här ändrar du din föredragna betalningsmetod:

• Välj ikonen med tre prickar till höger om knappen Uppdatera (Update) bredvid den betalningsmetod du vill ändra till Föredragen (Preferred).

• Välj Ställ in som standard (Make Preferred).

• Så här tar du bort extra betalningsmetoder:

• Välj ikonen med tre prickar till höger om knappen Uppdatera (Update) bredvid den betalningsmetod du vill ta bort.

• Välj Ta bort (Remove).

• Gå till Ta bort en betalningsmetod från ditt konto för mer information.