Kan inte logga in på Netflix

Om du glömmer eller inte har tillgång till din e-postadress eller ditt lösenord för Netflix följer du instruktionerna nedan för iPhone, iPad och iPod touch.

Kontrollera e-postadress och lösenord

Obs!
Netflix-lösenord är skiftlägeskänsliga.
  1. Kontrollera att e-postadressen är korrekt och rätta eventuella stavfel eller andra fel.

2. Ange ditt lösenord och tryck sedan på Visa (Show) för att kontrollera att det är korrekt.

3. Tryck på Logga in (Sign In).

Om du ser meddelandet ”Ogiltig e-postadress” (Invalid Email) kan du försöka logga in med ditt telefonnummer och lösenord.

Om det inte fungerar går du till nästa steg.

Ta bort sparade lösenord från iCloud-nyckelringen

Om du använder iCloud-nyckelring för att spara lösenord på ditt Apple-konto kan du behöva ta bort inloggningsuppgifterna för Netflix från nyckelringen. Kontakta Apples support om du behöver hjälp.

Återställ ditt lösenord

Tryck på Återställ lösenord (Recover Password) i Netflix-appen och återställ ditt lösenord via e-post eller sms.

Obs!
Det kan ta upp till 8 timmar att helt logga ut alla enheter som är inloggade på ditt konto om du väljer alternativet Logga ut på alla enheter (Sign out of all devices).

Om du fortfarande inte kan logga in efter att ha återställt lösenordet fortsätter du att felsöka nedan.