Jag har glömt mitt inloggningsnamn eller lösenord för Netflix.

Kan du inte logga in på Netflix? Du kan återställa ditt lösenord genom ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning, eller ett textmeddelande eller röstsamtal om du har lagt till ett telefonnummer på ditt konto. Kontakta kundtjänst om du inte kommer ihåg vilken e-postadress du registrerade dig med eller inte längre har tillgång till den.

Återställa ditt lösenord via e-post

För att återställa ditt lösenord via e-post kan du skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv. E-postmeddelandet levereras oftast inom några minuter och innehåller en länk som du kan använda för att logga in på Netflix automatiskt. När du klickat på länken uppmanas du att skapa ett nytt lösenord. Länken i e-postmeddelandet slutar att gälla efter 24 timmar, så se till att använda den så snart som möjligt. Observera att ditt nya lösenord inte får vara samma som det gamla.

Om länken upphört att gälla är det ingen fara – du kan alltid skicka ett nytt e-postmeddelande för återställning av lösenord till dig själv.

Jag skickade e-postmeddelandet till mig själv, men fick det aldrig.

1. Kontrollera din skräppostmapp (och dina eventuella e-postfilter) för att säkerställa att meddelandet inte har tagits bort från inkorgen.

2. Om du inte hittar e-postmeddelandet för lösenordsåterställning i din skräppostmapp kan du prova att lägga till info@mailer.netflix.com i din kontaktlista. Sedan skickar du ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv igen.

3. Om du fortfarande inte har fått e-postmeddelandet för lösenordsåterställning kan det bero på en fördröjning hos din e-postleverantör. Vänta fem timmar och kontrollera din inkorg igen.

Länken i e-postmeddelandet fungerar inte.

1. Ta bort alla e-postmeddelanden för lösenordsåterställning från Netflix som du har skickat till dig själv.

2. När du har tagit bort alla e-postmeddelanden öppnar du netflix.com/clearcookies. Då loggas du ut och tas tillbaka till startsidan.

3. Gå till netflix.com/loginhelp.

4. Ange din e-postadress och välj sedan Skicka e-post till mig (Email Me).

5. Öppna din e-post igen och följ anvisningarna i det nya e-postmeddelandet för lösenordsåterställning från Netflix.

Om du fortfarande har problem, använd en annan dator, smartphone eller surfplatta för att öppna e-postmeddelandet och klicka sedan på länken.

Återställa ditt lösenord via ett sms-meddelande eller ett röstsamtal

Om du vill återställa ditt lösenord via ett textmeddelande eller ett röstsamtal måste du använda det telefonnummer som du tidigare lade till och bekräftade på ditt konto. Om du redan har lagt till ett telefonnummer klickar du på länken Glömt lösenordet (Forgot password) och väljer sedan sms-meddelande eller röstsamtal. Du kommer nu att få en bekräftelsekod som du ska ange för att återställa lösenordet. Ditt nya lösenord får inte vara samma som det gamla. Koden slutar att gälla efter 20 minuter, så se till att använda den så snart som möjligt.

Om du inte har lagt till något telefonnummer på ditt konto måste du följa instruktionerna ovan för att återställa ditt lösenord via e-post. När du har tillgång till ditt konto kan du när som helst lägga till ett telefonnummer genom att gå till Ditt konto (Your Account) och välja Lägg till telefonnummer (Add phone number). Om telefonnumret på ditt konto inte längre stämmer kan du gå till Ditt konto (Your account) och välja Ändra telefonnummer (Change phone number).