Jag har glömt mitt inloggningsnamn eller lösenord för Netflix.

Kan du inte logga in på Netflix? Du kan återställa ditt lösenord genom ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning, eller ett textmeddelande eller röstsamtal om du har lagt till ett telefonnummer på ditt konto. Om du har glömt e-postadressen eller telefonnumret som du registrerade dig med kan du ange ytterligare information online för att återställa ditt konto.

Återställ ditt lösenord via e-post

För att återställa ditt lösenord via e-post:

1. Besök netflix.com/loginhelp.

2. Välj alternativet att återställa ditt lösenord via e-post.

3. Ange din e-postadress och välj Skicka e-post till mig (Email Me).

4. Följ stegen i det e-postmeddelande för lösenordsåterställning som skickas till dig. E-postmeddelandet levereras oftast inom några minuter och innehåller en länk som du kan använda för att logga in på Netflix automatiskt. När du har loggat in uppmanas du att skapa ett nytt lösenord.

Obs!
Observera att det kan ta upp till 8 timmar att helt logga ut alla enheter som är inloggade på ditt konto om du väljer alternativet Begär inloggning med nytt lösenord på alla enheter (Require all devices to sign in again with new password) under återställningsprocessen.

Länken i e-postmeddelandet har upphört att gälla.

• Länken i e-postmeddelandet slutar att gälla efter 24 timmar, så se till att använda den så snart som möjligt. Observera att ditt nya lösenord inte får vara samma som det gamla. Om länken upphört att gälla är det ingen fara – du kan alltid använda netflix.com/loginhelp för att skicka ett nytt e-postmeddelande för återställning av lösenord till dig själv.

Jag skickade e-postmeddelandet till mig själv, men fick det aldrig.

1. Kontrollera din skräppostmapp (och dina eventuella e-postfilter) för att säkerställa att meddelandet inte har tagits bort från inkorgen.

2. Om du inte hittar e-postmeddelandet för lösenordsåterställning i din skräppostmapp kan du prova att lägga till info@mailer.netflix.com i din kontaktlista. Sedan skickar du ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv igen.

3. Om du fortfarande inte har fått e-postmeddelandet för lösenordsåterställning kan det bero på en fördröjning hos din e-postleverantör. Vänta fem timmar och kontrollera din inkorg igen.

Länken i e-postmeddelandet fungerar inte.

1. Ta bort alla e-postmeddelanden för lösenordsåterställning från Netflix som du har skickat till dig själv.

2. Gå till netflix.com/clearcookies när du har tagit bort e-postmeddelandena. Du loggas då ut och tas tillbaka till startsidan.

3. Gå till netflix.com/loginhelp.

4. Välj alternativet att återställa ditt lösenord via e-post.

5. Ange din e-postadress och välj Skicka e-post till mig (Email Me).

6. Öppna din e-post igen och följ anvisningarna i det nya e-postmeddelandet för lösenordsåterställning från Netflix.

Om du fortfarande har problem kan du prova att använda en annan dator, smartphone eller surfplatta för att öppna e-postmeddelandet och sedan klicka på länken.

Återställ ditt lösenord via textmeddelande eller röstsamtal

För att återställa ditt lösenord via textmeddelande eller röstsamtal:

1. Besök netflix.com/loginhelp.

2. Välj att återställa ditt lösenord antingen via textmeddelande (sms) eller röstsamtal.

3. Ange telefonnumret som hör ihop med ditt konto.

4. Välj antingen Skicka sms till mig (Text Me) eller Ring mig (Call Me).

5. Du kommer nu att få en bekräftelsekod som du anger för att återställa lösenordet. Koden slutar att gälla efter 20 minuter, så se till att använda den så snart som möjligt.

Obs!
Observera att det kan ta upp till 8 timmar att helt logga ut alla enheter som är inloggade på ditt konto om du väljer alternativet Begär inloggning med nytt lösenord på alla enheter (Require all devices to sign in again with new password) under återställningsprocessen.

Mitt telefonnummer är inte kopplat till mitt konto.

• Om du inte har lagt till något telefonnummer på ditt konto måste du följa instruktionerna ovan för att återställa ditt lösenord via e-post. När du har tillgång till ditt konto kan du när som helst lägga till ett telefonnummer genom att gå till sidan Konto (Account) och välja Lägg till telefonnummer (Add phone number). Om telefonnumret på ditt konto inte längre stämmer kan du gå till sidan Konto (Account) och välja Ändra telefonnummer (Change phone number).

Återställ dina inloggningsuppgifter med hjälp av din faktureringsinformation

Om du faktureras av Netflix och har glömt bort din e-postadress eller ditt telefonnummer:

1. Besök netflix.com/loginhelp.

2. Välj Jag har glömt min e-postadress/mitt telefonnummer (I don't remember my email or phone).

3. Ange för- och efternamnet som hör till kontot, samt det registrerade kredit- eller betalkortets nummer.

4. Välj Hitta konto (Find Account).

Obs!
Om du faktureras av Netflix, men inte använder ett betal- eller kreditkort för att betala, kan du kontakta oss för att återställa dina inloggningsuppgifter.

Om du faktureras för Netflix via ett annat företag och inte kan logga in:

Se våra Vanliga frågor om fakturering för information om hur du återställer ditt konto när du betalar för Netflix via en av våra samarbetspartner. Sök i vårt hjälpcenter efter vanliga frågor för [provider name] (t.ex. ”Vanliga frågor om fakturering Vodafone”). Se sektionen ”Jag faktureras via [provider name] och har problem med att logga in på Netflix” under Vanliga frågor om fakturering.