Hur avslutar jag mitt Netflix-abonnemang?

Vi vill så klart inte att du lämnar oss, men om du vill avsluta ditt abonnemang så klickar du bara på knappen Avsluta abonnemang (Cancel Membership) på sidan Ditt konto (Your Account). Läs om avslutningsstegen för din faktureringsmetod nedan om du inte ser knappen Avsluta abonnemang (Cancel Membership) och du betalar för Netflix via en faktureringspartner.

Om du är medlem i USA kan du även avsluta ditt DVD-abonnemang från sidan Ditt konto (Your Account).

Frågor om att avsluta abonnemang

Vad händer om jag avslutar mitt Netflix-abonnemang i förtid?

Inga problem! Du kan fortsätta att streama Netflix tills ditt konto avslutas automatiskt när din nuvarande faktureringsperiod tar slut – även om du använder en gratis provperiod.

Om du vill se när ditt konto kommer att avslutas kan du klicka på länken Faktureringsinformation (Billing details) på sidan Ditt konto (Your Account).

Måste jag börja om helt om jag öppnar mitt Netflix-konto igen?

Vi kommer att spara din Streamingaktivitet (Viewing Activity) i 10 månader efter att ditt konto stängts, så om du bestämmer dig för att komma tillbaka under den tiden kan du fortsätta där du slutade.

Dina rekommendationer och betyg sparas också i tio månader, och om du fått DVD:er från oss sparar vi även din i tio månader efter att ditt konto har avslutats.

Blir jag debiterad om jag avslutar mitt Netflix-abonnemang?

Du kommer inte att få några fler debiteringar av medlemskap såvida du inte startar om ditt konto. Om du avslutar det med tid kvar under din faktureringsperiod låter vi dig streama tills kontot avslutas automatiskt.

Om du fått DVD:er eller Blu-ray-skivor på posten måste du, för att undvika avgifter, skicka tillbaka alla DVD- och Blu-ray-skivor till Netflix inom 7 dagar efter att kontot har avslutats.

Kan jag gå med igen om jag avslutar mitt Netflix-abonnemang?

Definitivt! Vi uppskattar verkligen om du kommer tillbaka till oss. När du är redo återaktiverar du bara ditt Netflix-konto från sidan Ditt konto (Your Account).

Hur avslutar jag mitt Netflix-abonnemang om jag faktureras av iTunes?

Läs våra instruktioner för att hantera ditt konto via iTunes om du skapade ditt konto med din Apple TV, eller med Netflix-appen via iTunes, och faktureras via ett iTunes-konto.

Hur avslutar jag mitt Netflix-abonnemang om jag faktureras av Google Play?

Om du skapade ditt konto via en mobil enhet med Android och faktureras via Google Play läser du våra instruktioner för att hantera ditt konto via Google Play.

Hur avslutar jag mitt Netflix-abonnemang om jag faktureras av BT (British Telecom)?

Om du skapade ditt konto via BT och faktureras genom BT kontaktar du deras support på BT.com