Hur du avslutar Netflix

Du kan avsluta ditt Netflix-konto när som helst.

Obs!
Det här är det enda sättet att avsluta ditt konto och medlemskap. Att logga ut från ditt konto eller att ta bort Netflix-appen avslutar inte ditt konto.

När debitering av abonnemangsavgifter upphör

Du kommer inte att debiteras igen såvida du inte återaktiverar ditt konto. Om du avslutar kontot med tid kvar under din faktureringsperiod kan du fortsätta använda Netflix tills kontot avslutas automatiskt vid slutet av faktureringsperioden.

Om du inte ser något alternativ för att avsluta

Om du inte ser alternativet för att avsluta ditt konto måste du avsluta abonnemanget hos din faktureringspartner. På sidan Konto (Account) ser du antingen en länk som innehåller anvisningar om hur du avslutar ditt konto hos din faktureringspartner, eller anvisningar för hur du kontaktar din faktureringspartner för att avsluta kontot.

Om du avslutar innan slutet av faktureringsperioden

Om du avslutar kontot med tid kvar under din faktureringsperiod kan du fortsätta använda Netflix tills slutet av faktureringsperioden. Om du vill se när ditt konto kommer att stängas kan du kolla din faktureringsinformation.

Om du avslutar när kontot är fryst

Om ditt konto är fryst kommer det att stängas omedelbart när du avslutar.

Om du avslutar när du har ett presentkort eller ett kampanjsaldo

Ditt konto kommer att avslutas först när ditt presentkorts- eller kampanjsaldo har förbrukats. När du har begärt att avsluta ditt konto kommer du att kunna fortsätta använda Netflix i det antal månader som motsvarar ditt presentkorts- eller kampanjsaldo. När ditt saldo förbrukats kommer du inte längre kunna använda Netflix.

Återaktivera Netflix

Du kan återaktivera ditt Netflix-konto när som helst.

Vi kommer att spara din Streamingaktivitet i tio månader efter att ditt konto stängts, så att den fortfarande finns kvar om du återaktiverar kontot under den tiden. Vi behåller även följande i tio månader:

  • Dina rekommendationer

  • Betyg

  • Kontoinformation

  • Spelhistorik

  • Sparade spel (förutsatt att spelet och dess speldata inte raderades från din enhet)

Hindra andra från att återaktivera ditt konto

Om du vill vara säker på att ingen återaktiverar ditt Netflix-konto utan din tillåtelse kan du ändra ditt lösenord när du har avslutat ditt abonnemang. Se till att du markerar kryssrutan Begär inloggning med nytt lösenord på alla enheter (Require all devices to sign in again with new password). På så sätt ändras ditt nuvarande lösenord och du loggas ut på alla enheter som är kopplade till ditt konto.