Hur du ändrar utseendet för undertexter och dold text

Du kan ändra typsnitt, storlek, bakgrundsskugga och bakgrundsfärg för undertexter och dold text.

Webbläsare

1. Gå till din kontosida i en webbläsare.

2. Välj en profil i sektionen  Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls).

• För vissa konton väljer du Profiler (Profiles) och sedan profilen du vill ändra.

3. Välj Undertextutseende (Subtitle appearance).

Obs!
    Möjligheten att ändra utseendet på undertexter är inte tillgänglig i vissa länder som har följande huvudsakliga språk: arabiska och hebreiska. Detta gäller även om profilen är inställd på ett annat språk. Det kan också hända att valda utseendealternativ inte går att visa på vissa äldre enheter.
  4. Välj inställningar för undertextutseende.

5. Välj Spara (Save).

6. Öppna Netflix-appen på din enhet för att börja titta med det nya undertextutseendet.

Obs!
    Om du använder en tv eller streamingenhet måste du öppna Netflix-appen och sedan gå till Inställningar (Settings), följt av Få hjälp (Get Help) och sedan Ladda om (Reload) för att ändringarna ska träda i kraft. Det är möjligt att ändring av undertextutseende inte är tillgängligt för vissa språk på vissa tv-enheter.

Tv eller streamingenhet

1. Öppna Netflix-appen och börja spela upp en serie eller film.

2. Pausa Netflix och välj uppspelningskontrollerna längst ner på skärmen.

3. Välj Inställningar  för att anpassa undertexternas storlek och stil.

Om Inställningar inte visas betyder det att din enhet inte stöder ändringar av undertexternas utseende för ditt språk.
  4. Välj den storlek och stil som du föredrar.

5. Fortsätt att spela upp titeln.

Obs!
Anslutna tv-apparater har inte alla alternativ för undertextutseende som du hittar i webbläsaren.

Android-mobil eller Android-surfplatta

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny  längst upp till höger.

4. Tryck på Hantera profiler .

5. Välj profilen du vill redigera.

6. Tryck på Undertextutseende knapp för undertextutseende.

7. Välj inställningar för undertextutseende. De nya inställningarna sparas automatiskt.

8. Tryck på Återställ standardinställningar (Restore Default Settings) för att återställa.

Obs!
Ändringar som du gör i Netflix-appen tillämpas bara på titlar som spelas upp på din mobila Android-enhet.

Apple-enheter

Gå till Apples support eller läs artiklarna nedan för instruktioner:

Vill du aktivera, inaktivera eller ändra språket för undertexter, dold text eller ljud? Lär dig att använda undertexter, dold text eller välja ljudspråk.