Så här använder du undertexter, dold text eller alternativt ljud

För många serier och filmer kan du ändra undertexter, dold text och alternativt ljud. Netflix visar 5–7 av de mest relevanta språken baserat på var du befinner dig och dina språkinställningar. För nerladdningar visar Netflix de 2 mest relevanta språken.

Så här gör du för att använda undertexter, dold text eller alternativt ljud:

1. Öppna Netflix.

2. Välj en serie eller film.

3. Starta uppspelning och utför den åtgärd som anges för din enhet:

Enhet

Åtgärd

Mobiler eller surfplattor, datorer

Tryck eller klicka på skärmen

Smart-tv, Blu-ray-spelare, digitalboxar, spelsystem, streamingspelare

Tryck på uppåt- eller nedåtpilen på fjärrkontrollen

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Håll ner mittknappen på Apple TV-fjärrkontrollen

Apple TV 4 och Apple TV 4K

Svep nedåt på Apple TV-fjärrkontrollen

4. Välj ikonen Dialog längst upp eller längst ner på skärmen.

5. Gör ändringar av ljud- eller undertextval.

Obs!
Undertextinställningar sparas inte när du tittar på serier eller filmer för barn.