Hastighetsrekommendationer för internetanslutning

Det här är våra rekommenderade nedladdningshastigheter för att spela upp serier och filmer på Netflix.

Antal megabit per sekund

Bredbandsanslutning

1,5

Minst: 0,5

Standardupplösning (SD)

3

Högupplösning (HD)

5

4K/Ultra HD (UHD)

25

För att titta på Netflix i HD behöver du:

Hantera Netflix bandbreddsanvändning

Om din internetleverantör tillämpar en begränsning för bandbredd eller data kan du ändra inställningen för videokvalitet till Låg (Low) eller Medium för att använda mindre data.

Kontrollera din anslutningshastighet

Du kan testa din anslutningshastighet direkt från Netflix-appen på många enheter.

Obs!
Gå till Fast.com för att testa din anslutningshastighet om du använder en mobil enhet eller dator.
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera upp och välj Inställningar (Settings) eller ikonen .

• Om du inte ser ikonen för Inställningar stödjer din enhet inte denna funktion.

3. Välj Kontrollera ditt nätverk (Check Your Network).

4. Netflix-appen kontrollerar att du kan ansluta till internet och till Netflix. Din anslutningshastighet kontrolleras också.

Om anslutningshastigheten är långsammare än du förväntat dig ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp.