Netflix-fel NW-2-5

Följ stegen för att åtgärda det här felet.

Smart-tv

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Digitalbox eller streamingspelare

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Koppla bort modemet och routern från strömförsörjningen.

3. Vänta i 30 sekunder.

4. Koppla in modemet.

5. Vänta i en minut.

6. Koppla in routern.

7. Vänta i en minut.

8. Koppla in din enhet.

9. Prova Netflix igen.

Vissa modem eller routrar kan ta längre att återansluta.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Roku

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Koppla bort modemet och routern från strömförsörjningen.

3. Vänta i 30 sekunder.

4. Koppla in modemet.

5. Vänta i en minut.

6. Koppla in routern.

7. Vänta i en minut.

8. Koppla in din enhet.

9. Prova Netflix igen.

Vissa modem eller routrar kan ta längre att återansluta.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

PlayStation 5

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Verifiera dina DNS-inställningar

1. Gå till Inställningar inställningar (Settings) på hemskärmen.

2. Välj Nätverk (Network) > Inställningar (Settings) > Konfigurera internetanslutning (Set Up Internet Connection).

3. Välj den typ av anslutning du använder:

• För en trådlös anslutning väljer du ditt Wi-Fi-nätverk > Avancerade inställningar (Advanced Settings).

• För en trådbunden anslutning väljer du Kabelanslutet LAN (Wired LAN) > Avancerade inställningar (Advanced Settings).

4. När du går igenom de inställningar som följer ska du välja dessa alternativ:

• IP-adressinställningar (IP Address Settings) > Automatiskt (Automatic)

• DHCP-värd (DHCP Host) > Specificera inte (Don't Specify)

• DNS-inställningar (DNS Settings) > Automatiskt (Automatic)

• Proxyserver (Proxy Server) > Använd inte (Don't Use)

• MTU-inställningar (MTU Settings) > Automatiskt (Automatic)

5. Välj OK för att testa anslutningen.

6. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Det här ska du göra härnäst

Vi undersöker det här problemet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.

PlayStation 4

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Verifiera dina DNS-inställningar

1. Öppna huvudmenyn och gå till Inställningar (Settings).

2. Välj Nätverk (Network) > Konfigurera internetanslutning (Set Up Internet Connection).

3. Välj den typ av anslutning du använder:

• Välj Anpassa (Custom) under Använd Wi-Fi (Use Wi-Fi) och välj sedan ditt Wi-Fi-nätverk.

• För Använd en LAN-kabel (Use a LAN Cable) väljer du Anpassa (Custom) > Driftsläge (Operation mode).

4. När du går igenom de inställningar som följer ska du välja dessa alternativ:

• IP-adressinställningar (IP Address Settings) > Automatiskt (Automatic)

• DHCP-värd (DHCP Host) > Specificera inte (Don't Specify)

• DNS-inställningar (DNS Settings) > Automatiskt (Automatic)

• Proxyserver (Proxy Server) > Använd inte (Don't Use)

• MTU-inställningar (MTU Settings) > Automatiskt (Automatic)

5. Välj Testa anslutning (Test Connection).

6. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

PlayStation 3

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Återställ DNS-inställningar till standardinställningar

1. Öppna huvudmenyn och gå till Inställningar (Settings).

2. Välj Nätverksinställningar (Network Settings) > Internetanslutningsinställningar (Internet Connection Settings) > OK.

3. Välj Anpassa (Custom).

4. Välj den typ av anslutning du använder:

• Välj följande alternativ för Trådlös (Wireless):

• I sektionen WLAN väljer du Ange manuellt (Enter Manually).

• Välj IP-adressinställning (IP Address Setting).

• Om du har en trådbunden anslutning väljer du Automatisk identifiering (Auto-Detect) för Driftsläge (Operation mode).

5. När du går igenom de inställningar som följer ska du välja dessa alternativ:

• IP-adressinställning (IP Address Setting) > Automatiskt (Automatic)

• DHCP-värd (DHCP Host) > Ställ inte in (Do Not Set)

• DNS-inställning (DNS Setting) > Automatiskt (Automatic)

• Proxyserver (Proxy Server) > Använd inte (Do Not Use)

• MTU > Automatiskt (Automatic)

• UPnP > Aktivera (Enable)

6. Tryck på X-knappen för att spara dina inställningar.

7. Välj Testa anslutning (Test Connection).

8. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Xbox Series X/S

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Bekräfta DNS-inställningarna på din Xbox

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna Guiden (Guide).

2. Från menyn Profil och system (Profile & System) väljer du Inställningar (Settings).

3. Välj Allmänt (General) > Nätverksinställningar (Network Settings) > Avancerade inställningar (Advanced Settings) > DNS-inställningar (DNS Settings).

4. Välj Automatiskt (Automatic).

5. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Xbox One

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Bekräfta DNS-inställningarna på din Xbox

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna Guiden (Guide).

2. Från menyn Profil och system (Profile & System) väljer du Inställningar (Settings).

3. Välj Allmänt (General) > Nätverksinställningar (Network Settings) > Avancerade inställningar (Advanced Settings) > DNS-inställningar (DNS Settings).

4. Välj Automatiskt (Automatic).

5. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Xbox 360

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Bekräfta DNS-inställningarna på din Xbox

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.

2. Gå till Inställningar (Settings) och välj Systeminställningar (System Settings).

3. Välj Nätverksinställningar (Network Settings).

4. Välj ditt nätverk och sedan Konfigurera nätverk (Configure Network).

5. Välj DNS-inställningar (DNS Settings) och sedan Automatiskt (Automatic).

6. Stäng av din Xbox och sätt på den igen.

7. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Blu-ray-spelare

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.