Netflix-fel tvq-st-103

Om du ser felkoden tvq-st-103, ibland med ett av följande felmeddelanden:

Det går inte att ansluta till Netflix. Försök igen eller besök: www.netflix.com/help. (Unable to connect to Netflix. Please try again or visit: www.netflix.com/help)
Ett fel har uppstått med Netflix. Försöker igen om [X] sekunder. (Netflix has encountered an error. Retrying in X seconds.)

Det betyder oftast att ett nätverksproblem hindrar din enhet från att nå Netflix. Följ felsökningsstegen för din enhet för att lösa problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. Prova Netflix igen.

Installera om Netflix-appen

För att avinstallera Netflix:

1. Tryck på hemknappen hemknapp på din Fire TV-fjärrkontroll.

2. Öppna Netflix-appen och tryck på Alternativ knappen för alternativ.

3. Välj Avinstallera (Uninstall).

4. Välj Avinstallera (Uninstall) igen för att bekräfta.

För att avinstallera Netflix:

1. Tryck på knappen Netflix på din Fire TV-fjärrkontroll.

2. Välj Ladda ner (Download) och välj sedan Öppna (Open).

3. Prova Netflix igen.

Blu-ray-spelare

Starta om enheten

1. Stäng av enheten.

Obs!
    Om du är osäker på om enheten är helt avstängd, eller om du inte kan hitta på/av-knappen, kan du dra ur strömkabeln.
  2. Låt enheten vara avstängd i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Återställ till standardinställningar för anslutning

Om du har ändrat anslutningsinställningarna på din enhet måste du återställa dem till standardinställningarna.

Detta kan gälla följande inställningar:

• Anpassade modeminställningar.

• VPN- eller proxyinställningar.

• Anpassade DNS-inställningar.

Kontakta enhetstillverkaren om du behöver hjälp med att ändra dessa inställningar.

När du har återställt dessa inställningar provar du Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din Blu-ray-spelare.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på Blu-ray-spelaren och prova Netflix igen.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

PlayStation 3

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. Prova Netflix igen.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Testa din internetanslutning

1. Öppna huvudmenyn på PS3 och navigera till Inställningar (Settings).

• Om huvudmenyn inte redan visas – håll ner PS3-knappen i mitten av handkontrollen, välj Avsluta (Quit) och sedan Ja (Yes) för att gå tillbaka till hemskärmen.

2. Välj Nätverksinställningar (Network Settings).

3. Välj Internetanslutning (Internet Connection) och kontrollera sedan att den är inställd på Aktiverad (Enabled). Om den är inställd på Avstängd (Disabled), se till att välja Aktivera (Enable).

4. Välj Test av internetanslutning (Internet Connection Test).

• Om du kan ansluta till internet, kontrollera dina inställningar för datum och tid.

• Om du inte kan ansluta till internet kan det bero på ett nätverksanslutningsproblem.

Logga ut från PlayStation Network

1. Välj PSN på PlayStations hemskärm.

2. Välj Kontohantering (Account Management) och tryck på triangel-knappen.

3. Välj Logga ut (Sign Out) och bekräfta valet.

4. Välj PSN i den andra kolumnen från höger på PlayStations hemskärm.

5. Välj Logga in (Sign In).

6. Ange ditt inloggningsnamn (din e-postadress) och ditt lösenord för PlayStation Network (PSN).

• Om du har glömt din inloggningsinformation har PlayStation instruktioner om hur du återställer ditt PSN-lösenord.

• I inloggningsfönstret för PSN fyller du i ditt Användarnamn (E-postadress) (Sign-In ID). Du kan även markera kryssrutan Logga in automatiskt (Automatisk inloggning) (Sign in Automatically). Om du markerar rutan Automatisk inloggning (Auto Sign In) slipper du vanligtvis logga in på PlayStation Network varje gång du startar Netflix.

7. Välj Logga in (Sign In).

• Du kan uppmanas att godkänna användarvillkoren för PlayStation Network innan du ansluter till PSN. Läs och godkänn användarvillkoren om du uppmanas att göra det.

8. Prova att öppna Netflix igen när du har anslutit till PSN.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Installera om Netflix-appen

Avinstallera Netflix-appen

1. Gå till hemskärmen för PS3 genom att trycka på PS-knappen > Avsluta (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå till sektionen Tv-/videotjänster (TV/Video Services) och markera Netflix.

3. Tryck på triangel-knappen.

4. Välj Ta bort (Delete).

5. Välj Ja (Yes).

Installera om Netflix-appen

1. Gå till hemskärmen för PS3 genom att trycka på PS-knappen > Avsluta (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå till sektionen Tv-/videotjänster (TV/Video Services) och välj Netflix.

3. Välj Ja (Yes) för att ladda ner den.

PlayStation 4

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. Prova Netflix igen.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Avinstallera och installera om Netflix-appen

1. Börja från startskärmen på PS4.

• If you're not already on the home screen, hold the PS button in the middle of the controller, select Close Application, then select OK.

2. Navigera till TV och video (TV & Video) och markera Netflix.

3. Tryck på knappen Alternativ (Options) på handkontrollen.

4. Välj Ta bort (Delete).

5. Välj OK.

Obs!
    Även om du tar bort Netflix-appen kommer Netflix-ikonen fortfarande att visas på hemskärmen på din PS4.
  6. Välj Netflix-ikonen. PlayStation Store öppnas.

7. Välj ikonen Hämta (Download).

8. När Netflix har laddats ned väljer du Start.

9. Logga in på ditt Netflix-konto och försök att streama igen.

• Du kommer att uppmanas att logga in på PlayStation Network (PSN) först.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Digitalbox eller streamingspelare

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. Prova Netflix igen.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Smart-tv

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Återställ till standardinställningar för anslutning

Om du har ändrat anslutningsinställningarna på din enhet måste du återställa dem till standardinställningarna.

Detta kan gälla följande inställningar:

• Anpassade modeminställningar.

• VPN- eller proxyinställningar.

• Anpassade DNS-inställningar.

Kontakta enhetstillverkaren om du behöver hjälp med att ändra dessa inställningar.

När du har återställt dessa inställningar provar du Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din smart-tv.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på din smart-tv och prova Netflix igen.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Roku

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Ta bort och lägg till Netflix på nytt

För att ta bort Netflix:

1. Tryck på Hem hemknapp på din Roku-fjärrkontroll.

2. Välj Netflix-appen i listan över appar.

3. Tryck på Stjärna stjärnknapp på din Roku-fjärrkontroll.

4. Välj Ta bort app (Remove app) > Ta bort (Remove).

För att lägga till Netflix:

1. Tryck på Netflix-knappen på din Roku-fjärrkontroll.

2. Välj Lägg till kanal (Add channel) > OK > Gå till kanal (Go to channel).

3. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din streamingspelare.
    Stäng av streamingspelaren, vänta tio sekunder och starta sedan om den igen.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på streamingspelaren och prova Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Återställ till standardinställningar för anslutning

Om du har ändrat anslutningsinställningarna på din enhet måste du återställa dem till standardinställningarna.

Detta kan gälla följande inställningar:

• Anpassade modeminställningar.

• VPN- eller proxyinställningar.

• Anpassade DNS-inställningar.

Kontakta enhetstillverkaren om du behöver hjälp med att ändra dessa inställningar.

När du har återställt dessa inställningar provar du Netflix igen.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Xbox 360

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. Prova Netflix igen.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Kontrollera DNS-inställningarna på din Xbox

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.

2. Gå till Inställningar (Settings) och välj Systeminställningar (System Settings).

3. Välj Nätverksinställningar (Network Settings).

4. Välj ditt nätverk och sedan Konfigurera nätverk (Configure Network).

5. Välj DNS-inställningar (DNS Settings) och sedan Automatiskt (Automatic).

6. Stäng av din Xbox och sätt på den igen.

7. Prova Netflix igen.

Xbox One

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din spelkonsol.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på spelkonsolen och prova Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.