Serie eller film laddas långsamt eller buffrar om hela tiden

Om serien eller filmen laddas långsamt, eller om du stöter på buffring eller ombuffring, kan det bero på en svag eller instabil internetanslutning. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Blu-ray-spelare

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Kontrollera din anslutningshastighet

Följ stegen nedan för att kontrollera din anslutningshastighet via Netflix-appen.

Obs!
Gå till Fast.com för att testa din anslutningshastighet om du använder en mobil enhet eller dator.
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera till vänster för att öppna menyn och välj sedan Inställningar (Settings).

• Om du inte ser en meny när du navigerar till vänster kan du istället navigera uppåt och sedan välja Inställningar (Settings) eller ikonen för Inställningar . Om du fortfarande inte ser ikonen stödjer din enhet inte denna funktion.

3. Välj Få hjälp (Get Help).

4. Välj Kontrollera ditt nätverk (Check Your Network).

5. Netflix-appen kontrollerar att du kan ansluta till internet och till Netflix. Din anslutningshastighet kontrolleras också.

6. När testet är klart ser du om din anslutning uppfyller våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten.

Obs!
    Om du är osäker på om enheten är helt avstängd, eller om du inte kan hitta på/av-knappen, kan du dra ur strömkabeln.
  2. Låt enheten vara avstängd i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Logga ut från Netflix

1. Från Netflix hemskärm navigerar du till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner i menyn navigerar du till höger och väljer sedan Få hjälp (Get Help).

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du befinner dig på en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte hittar utloggningen kan du ange följande sekvens på fjärrkontrollen: uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt. Välj sedan Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din Blu-ray-spelare.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på Blu-ray-spelaren och prova Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Dator

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Kontrollera din anslutningshastighet

Om du tittar på Netflix via din dator, mobiltelefon eller surfplatta kan du kontrollera din anslutningshastighet på fast.com.

1. Gå till fast.com i en webbläsare.

2. Vänta tills testet är slutfört och kontrollera sedan att din testade hastighet uppfyller våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar.

Stäng av din dator

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

I detta steg måste din dator vara avstängd och all hemnätverksutrustning vara urkopplad samtidigt i 30 sekunder innan du kopplar in varje enhet igen, en i taget.

1. Stäng av datorn.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills indikatorlamporna har återställts till sitt normala tillstånd. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills indikatorlamporna har återställts till sitt normala tillstånd.

4. Sätt på datorn och försök använda Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Spelkonsol

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Kontrollera din anslutningshastighet

Följ stegen nedan för att kontrollera din anslutningshastighet via Netflix-appen.

Obs!
Gå till Fast.com för att testa din anslutningshastighet om du använder en mobil enhet eller dator.
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera till vänster för att öppna menyn och välj sedan Inställningar (Settings).

• Om du inte ser en meny när du navigerar till vänster kan du istället navigera uppåt och sedan välja Inställningar (Settings) eller ikonen för Inställningar . Om du fortfarande inte ser ikonen stödjer din enhet inte denna funktion.

3. Välj Få hjälp (Get Help).

4. Välj Kontrollera ditt nätverk (Check Your Network).

5. Netflix-appen kontrollerar att du kan ansluta till internet och till Netflix. Din anslutningshastighet kontrolleras också.

6. När testet är klart ser du om din anslutning uppfyller våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten.

Obs!
    Om du är osäker på om enheten är helt avstängd, eller om du inte kan hitta på/av-knappen, kan du dra ur strömkabeln.
  2. Låt enheten vara avstängd i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din spelkonsol.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på spelkonsolen och prova Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Mobil eller surfplatta

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Kontrollera din anslutningshastighet

Om du tittar på Netflix via din dator, mobiltelefon eller surfplatta kan du kontrollera din anslutningshastighet på fast.com.

1. Gå till fast.com i en webbläsare.

2. Vänta tills testet är slutfört och kontrollera sedan att din testade hastighet uppfyller våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar.

Stäng av din enhet och sätt på den igen

1. Stäng av din Android-enhet. Se till att den är ordentligt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

I detta steg måste din enhet och all hemnätverksutrustning vara urkopplade samtidigt i 30 sekunder innan du kopplar in varje enhet igen, en i taget.

1. Stäng av den mobila enheten.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på enheten och försök använda Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Digitalbox

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Kontrollera din anslutningshastighet

Följ stegen nedan för att kontrollera din anslutningshastighet via Netflix-appen.

Obs!
Gå till Fast.com för att testa din anslutningshastighet om du använder en mobil enhet eller dator.
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera till vänster för att öppna menyn och välj sedan Inställningar (Settings).

• Om du inte ser en meny när du navigerar till vänster kan du istället navigera uppåt och sedan välja Inställningar (Settings) eller ikonen för Inställningar . Om du fortfarande inte ser ikonen stödjer din enhet inte denna funktion.

3. Välj Få hjälp (Get Help).

4. Välj Kontrollera ditt nätverk (Check Your Network).

5. Netflix-appen kontrollerar att du kan ansluta till internet och till Netflix. Din anslutningshastighet kontrolleras också.

6. När testet är klart ser du om din anslutning uppfyller våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten.

Obs!
    Om du är osäker på om enheten är helt avstängd, eller om du inte kan hitta på/av-knappen, kan du dra ur strömkabeln.
  2. Låt enheten vara avstängd i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

I detta steg måste din digitalbox och all hemnätverksutrustning vara urkopplade samtidigt i 30 sekunder innan du kopplar in varje enhet igen, en i taget.

1. Stäng av eller koppla ur digitalboxen.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på digitalboxen och försök använda Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Smart-tv

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Kontrollera din anslutningshastighet

Följ stegen nedan för att kontrollera din anslutningshastighet via Netflix-appen.

Obs!
Gå till Fast.com för att testa din anslutningshastighet om du använder en mobil enhet eller dator.
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera till vänster för att öppna menyn och välj sedan Inställningar (Settings).

• Om du inte ser en meny när du navigerar till vänster kan du istället navigera uppåt och sedan välja Inställningar (Settings) eller ikonen för Inställningar . Om du fortfarande inte ser ikonen stödjer din enhet inte denna funktion.

3. Välj Få hjälp (Get Help).

4. Välj Kontrollera ditt nätverk (Check Your Network).

5. Netflix-appen kontrollerar att du kan ansluta till internet och till Netflix. Din anslutningshastighet kontrolleras också.

6. När testet är klart ser du om din anslutning uppfyller våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Logga ut från Netflix

1. Från Netflix hemskärm navigerar du till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner i menyn navigerar du till höger och väljer sedan Få hjälp (Get Help).

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du befinner dig på en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte hittar utloggningen kan du ange följande sekvens på fjärrkontrollen: uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt. Välj sedan Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din smart-tv.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på din smart-tv och prova Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.

Streamingspelare

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Kontrollera din anslutningshastighet

Följ stegen nedan för att kontrollera din anslutningshastighet via Netflix-appen.

Obs!
Gå till Fast.com för att testa din anslutningshastighet om du använder en mobil enhet eller dator.
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera till vänster för att öppna menyn och välj sedan Inställningar (Settings).

• Om du inte ser en meny när du navigerar till vänster kan du istället navigera uppåt och sedan välja Inställningar (Settings) eller ikonen för Inställningar . Om du fortfarande inte ser ikonen stödjer din enhet inte denna funktion.

3. Välj Få hjälp (Get Help).

4. Välj Kontrollera ditt nätverk (Check Your Network).

5. Netflix-appen kontrollerar att du kan ansluta till internet och till Netflix. Din anslutningshastighet kontrolleras också.

6. När testet är klart ser du om din anslutning uppfyller våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten.

Obs!
    Om du är osäker på om enheten är helt avstängd, eller om du inte kan hitta på/av-knappen, kan du dra ur strömkabeln.
  2. Låt enheten vara avstängd i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din streamingspelare.
    Stäng av streamingspelaren, vänta tio sekunder och starta sedan om den igen.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på streamingspelaren och prova Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.