Kan jag streama Netflix i Ultra HD?

Ultra HD-streaming är tillgängligt på Netflix!

Vad behöver jag för att streama i Ultra HD?

En tv som är kompatibel med Ultra HD-streaming från Netflix. Mer information finns nedan.

Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du just nu har eller uppgradera abonnemanget på netflix.com/ChangePlan.

En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer. Mer information finns nedan.

En streamingkvalitet inställd på Hög (High) eller Auto. Mer information om inställningar för videokvalitet finns i artikeln Uppspelningsinställningar.

Kan jag titta på Netflix i Ultra HD på min dator?

Netflix är tillgängligt i Ultra HD på Windows-datorer med:

Hur snabb internetanslutning måste jag ha för att streama i Ultra HD?

Vi rekommenderar en internetanslutning på minst 25 megabit per sekund för streaming av titlar i Ultra HD. Läs våra hastighetsrekommendationer för internetanslutning för mer information.

Hur hittar jag Ultra HD-titlar?

Om din enhet stöder streaming i Ultra HD från Netflix, och du har ett abonnemang som erbjuder detta, kan du söka på Netflix efter termerna 4K eller Ultra HD på enheten för att hitta titlar som finns tillgängliga i Ultra HD.

Obs!
För serier kan det hända att vissa tidigare säsonger inte finns tillgängliga i Ultra HD.

Varför ser jag inte titlar med Ultra HD-ikonen på min 4K-HDTV?

Streaming i Ultra HD 4K via Netflix finns bara på vissa tv-modeller och streamingenheter. Se ovan för mer information.

Ultra HD 4K-streaming via Netflix är dessutom bara tillgängligt med abonnemang som stöder Ultra HD-streaming. Se vilket abonnemang du har just nu på netflix.com/ChangePlan.

Om du har en tv, en enhet och ett abonnemang som stöder Ultra HD 4K, men fortfarande inte ser titlar med Ultra HD-ikonen, kan det bero på ett problem med enhetens anslutning till din tv. Anslut enheten direkt till din tv för att lösa det här problemet. Du kan göra detta genom att dra ut enhetens HDMI-kabel från eventuella förstärkare eller annan stereoutrustning och ansluta den till din tv. Om enheten redan är direkt ansluten till din tv kan du prova att använda en annan HDMI-port. Obs! Både HDMI-kabeln och HDMI-porten på din tv måste vara HDCP 2.2-certifierade. Titta i din tv-manual eller kontakta enhetens tillverkare om du vill ha mer information.