Så här streamar du Netflix i Ultra HD

Ultra HD-streaming är tillgängligt på Netflix på många 4K-enheter.

För att titta på Netflix i Ultra HD behöver du:

• En 60 Hz-tv eller datorskärm som är kompatibel med streaming i Ultra HD från Netflix. Mer information finns nedan.

• Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du har just nu eller uppgradera ditt abonnemang på Netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer. Se nedan för information.

• Inställningen för streamingkvalitet är Auto eller Hög (High).

Vilka tv-apparater och andra enheter stöder streaming i Ultra HD med Netflix?

Sök i hjälpcentret efter din enhet för att se vilka enhetsmodeller som stödjer Ultra HD. Om Ultra HD är tillgängligt på din enhet kommer den att visas i Ultra HD-sektionen. Du kan även kontakta enhetens tillverkare för mer information.

Obs!
Enheterna måste ha den senaste inbyggda programvaran för uppspelning i Ultra HD för att fungera normalt.

Kan jag titta på Netflix i Ultra HD på min dator?

Netflix är tillgängligt i Ultra HD på Windows- och Mac-datorer med:

Dessa datorer kräver en 60Hz-skärm för att spela upp innehåll i Ultra HD.

Hur snabb internetanslutning måste jag ha för att streama i Ultra HD?

Vi rekommenderar en internetanslutning på minst 25 megabit per sekund för streaming av titlar i Ultra HD. Se våra Hastighetsrekommendationer för internetanslutning för mer information.

Hur hittar jag Ultra HD-titlar?

Om din enhet stöder streaming i Ultra HD från Netflix, och du har ett abonnemang som erbjuder detta, kan du söka på Netflix efter termerna 4K eller Ultra HD för att hitta titlar som finns tillgängliga i Ultra HD. Serier och filmer som finns tillgängliga i Ultra HD har en Ultra HD-symbol bredvid titelns beskrivning.

Obs!
Vissa serier kanske inte erbjuder alla säsonger i Ultra HD.

Varför ser jag inte titlar med Ultra HD-ikonen på min 4K-enhet?

• Streaming i Ultra HD 4K via Netflix är tillgängligt på vissa tv-modeller, streamingenheter och datorer. Mer information finns ovan

• Streaming i Ultra HD 4K via Netflix är endast tillgängligt med vissa abonnemang. Se vilket abonnemang du har just nu på Netflix.com/ChangePlan.

• Om du har en tv, en enhet eller en dator och ett abonnemang som stöder Ultra HD 4K, men fortfarande inte ser titlar med Ultra HD-ikonen, kan du läsa artikeln Jag ser inga Ultra HD 4K-titlar när jag bläddrar på Netflix.