Kan jag streama Netflix i Ultra HD?

Ultra HD-streaming är tillgängligt på Netflix!

Vad behöver jag för att streama i Ultra HD?

• En 60 Hz-tv eller datorskärm som är kompatibel med streaming i Ultra HD från Netflix. Mer information finns nedan.

• Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du har just nu eller uppgradera ditt abonnemang på Netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer. Mer information finns nedan.

• Inställningen för streamingkvalitet är Auto eller Hög (High). Mer information om inställningar för videokvalitet finns i artikeln Uppspelningsinställningar.

Stöder andra enheter streaming i Ultra HD med Netflix?

Följande enheter stödjer streaming i Ultra HD. De måste anslutas via HDMI till en port på din Ultra HD-tv som stöder 60 Hz. Både HDMI-kabeln och HDMI-porten på din tv måste vara HDCP 2.2-certifierade för att kunna visa innehåll i Ultra HD. Titta i din tv-manual eller kontakta tv-tillverkaren om du behöver hjälp med att avgöra vilken port som uppfyller dessa kriterier.

Obs!
Enheterna måste ha den senaste inbyggda programvaran för uppspelning i Ultra HD för att fungera normalt.

Kan jag titta på Netflix i Ultra HD på min dator?

Netflix är tillgängligt i Ultra HD på Windows-datorer med:

Dessa datorer kräver en 60Hz-skärm för att spela upp innehåll i Ultra HD.

Hur snabb internetanslutning måste jag ha för att streama i Ultra HD?

Vi rekommenderar en internetanslutning på minst 25 megabit per sekund för streaming av titlar i Ultra HD. Läs våra hastighetsrekommendationer för internetanslutning för mer information.

Hur hittar jag Ultra HD-titlar?

Om din enhet stöder streaming i Ultra HD från Netflix, och du har ett abonnemang som erbjuder detta, kan du söka på Netflix efter termerna 4K eller Ultra HD för att hitta titlar som finns tillgängliga i Ultra HD.

Obs!
Vissa serier kanske inte erbjuder alla säsonger i Ultra HD.

Varför ser jag inte titlar med Ultra HD-ikonen på min 4K-enhet?

Streaming i Ultra HD 4K via Netflix är bara tillgängligt på vissa tv-modeller, streamingenheter och datorer. Se ovan för mer information.

Ultra HD 4K-streaming via Netflix är dessutom bara tillgängligt med abonnemang som stöder Ultra HD-streaming. Se vilket abonnemang du har just nu på Netflix.com/ChangePlan.

Om du har en tv, en enhet eller en dator och ett abonnemang som stöder Ultra HD 4K, men fortfarande inte ser titlar med Ultra HD-ikonen, kan du läsa artikeln Jag ser inga Ultra HD 4K-titlar när jag bläddrar på Netflix.