Använda Netflix på iPhone, iPad eller iPod touch

Välkommen till Netflix på din iPhone, iPad eller iPod touch! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stöder Netflix följer du stegen på fliken Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix
Netflix i Dolby Vision

Netflix är tillgängligt på många modeller av iPhone, iPad och iPod touch med iOS 5.0 eller senare. Den aktuella versionen av Netflix-appen kräver iOS version 9.0 eller senare. Instruktioner för hur man avgör iOS-versionen på en Apple-enhet finns att läsa på Apples supportwebbplats.

Netflix streamingfunktioner för enheter som stöds inkluderar:

Regioner som stöds:

Netflix är tillgängligt på iPhone-, iPad- och iPod touch-modeller som stöds, i alla regioner där Netflix-tjänsten finns tillgänglig.

Navigering:

Med Netflix-appen för iPhone, iPad och iPod touch kan du bläddra igenom rader med våra bästa förslag för dig inom varje genre. Det finns även en rad som visar vad du sett nyligen, så att du när som helst kan fortsätta titta där du slutade. Ett sökalternativ är tillgängligt om du vet namnet på den serie eller film du vill titta på.

Upplösning:

iPhone- och iPod touch-modeller stöder streaming upp till 720p på iOS 7.0 och senare, och 480p på iOS 6.0 och tidigare. iPhone 6 Plus och iPhone 7 Plus stöder streaming upp till 1080p. iPad-enheter stöder streaming upp till 720p i iOS 7.0 och senare, och 480p i iOS 6.0 och tidigare. iPad-enheter med Retina-skärmar stöder streaming upp till 1080p.

Undertexter och alternativt ljud:

När en serie eller film spelas upp kan du trycka på skärmen för att visa uppspelningsalternativ. Till höger hittar du funktionen för att aktivera undertexter om sådana finns tillgängliga.

Nerladdningar:

Ladda ner titlar att titta på när du inte har någon internetanslutning på iOS 9.0 eller senare. Se vår artikel om nerladdningar för mer information.

AirPlay:

iPhone-, iPad- och iPod touch-modeller tillåter streaming via Wi-Fi till enheter med Airplay via Airplay-skärmdubblering. Observera att enheten med Airplay måste vara ansluten till internet. Airplay stöder för närvarande inte nerladdningar av titlar. Utförlig information om hur du aktiverar skärmdubblering med Airplay på din iOS-enhet finns på Apples supportwebbplats.

Videoutsignal:

iPhone-, iPad- och iPod touch-modeller ger en videoutsignal via flera kompatibla Apple-specifika anslutningskablar. Mer information finns på Apples supportwebbplats.

Om du vill ansluta din iPhone, iPad eller iPod touch till ditt Netflix-konto ser du till att du är på Hemskärmen (Home) och följer sedan stegen nedan.

Obs!
Den aktuella versionen av Netflix-appen kräver iOS version 9.0 eller senare. Kunder i USA, Kanada, Latinamerika, Europa, Australien och Nya Zeeland som kör iOS 5.0 eller senare kan ladda ner en äldre, kompatibel version av Netflix-appen.
  1. Öppna App Store.

2. Välj Sök (Search).

3. Skriv Netflix i sökfältet.

4. Välj Sök (Search).

5. Välj sökträffen Netflix, Inc..

6. Välj Hämta (Get) eller tryck på molnikonen.

7. Tryck på Netflix-ikonen på startskärmen.

8. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

9. Välj Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Det finns två sätt att logga ut från Netflix på iPhone, iPad eller iPod touch:

Logga ut i Netflix-appen

1. Tryck på ikonen Meny (Menu) längst upp till vänster i appen.

2. Bläddra ner och välj Logga ut (Sign Out).

• Om du inte ser Logga ut (Sign Out) i menyn väljer du Hem (Home) och rullar sedan längst ned i appen och väljer Logga ut (Sign Out).

Tvångsavsluta och återställ sedan Netflix-appen

1. Tryck två gånger på Hemknappen (Home).

2. Svep åt vänster eller höger tills du ser Netflix-appen.

3. Dra förhandsvisningen av Netflix-appen uppåt om du vill avsluta appen.

• I iOS 6 håller du fingret på appens ikon tills ett rött märke med en linje genom visas. Tryck sedan på märket för att stänga appen.

4. Tryck på Hemknappen (Home) för att återvända till hemskärmen.

5. Välj Inställningar (Settings).

6. Rulla nedåt tills du hittar appen Netflix.

7. Välj Netflix.

8. Dra reglaget Återställ (Reset) till läget (On).

Obs!
    Om du återställer Netflix-appen kommer alla titlar du har laddat ner via appen att tas bort.
  9. Tryck på Hemknappen (Home) för att återvända till hemskärmen.

10. Välj Netflix.

11. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Netflix är tillgängligt i Dolby Vision på följande iOS-enheter:

Obs!
Enheterna måste ha den senaste versionen av iOS för uppspelning i Dolby Vision för att fungera normalt.
  • iPad Pro (2:a generationen)

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone X