Jag blir ombedd att registrera mig när jag försöker logga in

Om du ser stegen för att skapa ett nytt konto när du försöker logga in på Netflix följer du de här stegen för att komma tillbaka till inloggningssidan.

Dator, telefon eller surfplatta

1. Gå till netflix.com/logout och klicka på Logga ut (Sign Out).

2. Efter att du loggat ut klickar du på Logga in (Sign In) och anger din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Smart-tv eller digitalbox

Om det finns en Tillbaka-knapp (Back)

1. Välj Tillbaka (Back) tills du ser alternativet att logga in.

2. Välj Logga in (Sign In).

3. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Om det inte finns en Tillbaka-knapp (Back)

1. Tryck på de här knapparna i angiven ordning på din fjärrkontroll i Netflix-appen:

• Uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt.

2. Välj Logga ut (Sign out), Återställ (Reset), eller Inaktivera (Deactivate).

3. Välj Logga in (Sign In) efter att du loggat ut och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

Om de här stegen inte fungerade använder ditt konto antingen en annan e-postadress eller så är det inaktivt. Kontrollera om du debiterats av Netflix nyligen.

Om du har:

• En debitering från Netflix under den senaste månaden: Ditt konto är fortfarande aktivt, men det kanske är kopplat till en annan e-postadress. Försök logga in med en annan e-postadress.

Obs!
    Följ de här felsökningsstegen om du har glömt bort e-postadressen eller telefonnumret som hör till ditt Netflix-konto.
  • Ingen debitering från Netflix under den senaste månaden: Det är möjligt att ditt konto inte är aktivt längre. Följ stegen för att återaktivera ditt konto.

Obs!
    Om du har ett aktivt presentkort eller ett kampanjerbjudande på ditt konto kanske du inte ser aktuella debiteringar från Netflix.