Jag har glömt e-postadressen eller telefonnumret jag använder till Netflix

Om du har glömt e-postadressen eller telefonnumret du använder för att logga in på Netflix måste du uppdatera dina uppgifter. Följ instruktionerna för den betalningsmetod du använder till Netflix för att komma åt ditt konto.

1. Gå till netflix.com/LoginHelp.

2. Välj Jag har glömt min e-postadress/mitt telefonnummer (I don't remember my email or phone).

3. Ange ditt förnamn, efternamn, och det kredit- eller betalkort du använder för att betala för Netflix.

4. Välj Hitta konto (Find account).

Netflix skickar ett e-postmeddelande om återställning av lösenord till den e-postadress som registrerats för kontot. Kontakta Netflix kundtjänst om du inte känner igen, eller inte längre har åtkomst till, den e-postadress som registrerats för ditt konto.

Om du betalar för Netflix via en tredje part, eller om Netflix ingår i ett paket, hittar du den relevanta artikeln genom att söka i vårt hjälpcenter efter tjänsteleverantörens namn. Läs sedan avsnittet ”Jag har problem med att logga in på Netflix” i artikeln.

Om du använder ett Netflix-presentkort eller någon annan betalningsmetod kan du kontakta Netflix kundtjänst för att återställa dina inloggningsuppgifter.