Det står ”Något gick fel. Försök igen senare.”

Det här felmeddelandet kan dyka upp när du tittar på Netflix.

Något gick fel. Försök igen senare. (Sorry, something went wrong. Please try again later.)

Det här är ett vanligt felmeddelande som ofta löser sig självt efter en kort stund. Om felet kvarstår löser följande felsökningssteg ofta problemet.

Vad försökte du göra när felet inträffade?

Logga in

Om du får det här felmeddelandet när du försöker logga in på Netflix kan det bero på ett problem med din enhet, internetanslutningen eller lösenordet.

Följ stegen i rätt ordning för att lösa problemet. Prova Netflix igen efter varje steg.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten.

Obs!
    Om du är osäker på om enheten är helt avstängd, eller om du inte kan hitta på/av-knappen, kan du dra ur strömkabeln.
  2. Låt enheten vara avstängd i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Återställ nätverksinställningarna

Det kan ha uppstått ett problem med nätverksinställningarna på din enhet, ditt modem eller din router.

Försök med de här stegen. Prova Netflix igen efter varje steg.

Obs!
Om du vill ha hjälp med de här stegen kan du behöva kontakta företaget som tillverkade din enhet, din internetleverantör eller din VPN-leverantör.
  1. Om du använder en VPN-anslutning, prova att stänga av den.

2. Återställ nätverksinställningarna på enheten du har problem med.

3. Återställ ditt modem eller din router till standardinställningarna.

Återställ ditt lösenord

Du kan behöva återställa ditt lösenord. Gå till Så här ändrar eller återställer du ditt lösenord (How to change or reset your password) för att göra detta.

Om du använder en Apple TV:

Installera om Netflix-appen

Ta bort Netflix

1. Markera Netflix-appen på Apple TV:s hemskärm.

2. Tryck och håll kvar i mitten av pekplattan eller den runda klickplattan på fjärrkontrollen tills Netflix-appen börjar skaka.

3. Tryck på uppspelningsknappen/pausknappen för att ta bort appen.

4. Välj Ta bort (Delete) för att bekräfta.

Installera om Netflix

1. Öppna App Store på Apple TV:s hemskärm.

2. Sök efter ”Netflix” för att hitta appen och välj sedan Installera (Install).

3. Prova Netflix igen.

Om du har provat ovanstående steg och fortfarande stöter på samma felmeddelande handlar det om ett tillfälligt problem med din begäran. Vänta i minst 24 timmar och försök sedan igen.

Lägg till eller ändra en betalningsmetod

Om du stöter på det här felmeddelandet när du försöker betala för Netflix kan det bero på ett problem med din betalningsmetod, webbläsare eller bank.

Följ stegen i rätt ordning för att lösa problemet. Prova Netflix igen efter varje steg.

Kontrollera din betalningsmetod

Det här felmeddelandet kan visas om någonting är fel med din betalningsmetod. Du kan behöva kontakta din bank eller finansiella institution för att få hjälp med dessa steg.

Kontrollera följande vanliga problem och försök sedan igen:

• Kontrollera att du har angett betalningsinformationen på rätt sätt.

• Se till att betalningsmetoden fortfarande är giltig och aktuell.

• Se till att betalningsmetoden har tillräckligt saldo.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Återställ nätverksinställningarna

Det kan ha uppstått ett problem med nätverksinställningarna på din enhet, ditt modem eller din router.

Försök med de här stegen. Prova Netflix igen efter varje steg.

Obs!
Om du vill ha hjälp med de här stegen kan du behöva kontakta företaget som tillverkade din enhet, din internetleverantör eller din VPN-leverantör.
  1. Om du använder en VPN-anslutning, prova att stänga av den.

2. Återställ nätverksinställningarna på enheten du har problem med.

3. Återställ ditt modem eller din router till standardinställningarna.

Prova med en annan webbläsare

Försök igen med webbläsaren på din mobiltelefon eller surfplatta, eller prova med en annan webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa dig om du redan har provat stegen ovan och fortfarande stöter på samma felmeddelande.

Kontakta oss för att chatta eller prata med en av våra teammedlemmar.

Ändra eller återställ lösenordet

Om du fick felmeddelandet när du försökte återställa ditt Netflix-lösenord kan det bero på ett problem med din webbläsare eller ditt Netflix-konto.

Följ stegen i rätt ordning för att lösa problemet. Prova Netflix igen efter varje steg.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Återställ nätverksinställningarna

Det kan ha uppstått ett problem med nätverksinställningarna på din enhet, ditt modem eller din router.

Försök med de här stegen. Prova Netflix igen efter varje steg.

Obs!
Om du vill ha hjälp med de här stegen kan du behöva kontakta företaget som tillverkade din enhet, din internetleverantör eller din VPN-leverantör.
  1. Om du använder en VPN-anslutning, prova att stänga av den.

2. Återställ nätverksinställningarna på enheten du har problem med.

3. Återställ ditt modem eller din router till standardinställningarna.

Prova med en annan webbläsare

Försök igen med webbläsaren på din mobiltelefon eller surfplatta, eller prova med en annan webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Om du har provat ovanstående steg och fortfarande stöter på samma felmeddelande handlar det om ett tillfälligt problem med din begäran. Vänta i minst 24 timmar och försök sedan igen.

Ändra kontots e-postadress eller telefonnummer

Om du stöter på det här felmeddelandet när du försöker uppdatera information i ditt Netflix-konto kan det bero på ett problem med din webbläsare eller internetanslutning.

Följ stegen i rätt ordning för att lösa problemet. Prova Netflix igen efter varje steg.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Återställ nätverksinställningarna

Det kan ha uppstått ett problem med nätverksinställningarna på din enhet, ditt modem eller din router.

Försök med de här stegen. Prova Netflix igen efter varje steg.

Obs!
Om du vill ha hjälp med de här stegen kan du behöva kontakta företaget som tillverkade din enhet, din internetleverantör eller din VPN-leverantör.
  1. Om du använder en VPN-anslutning, prova att stänga av den.

2. Återställ nätverksinställningarna på enheten du har problem med.

3. Återställ ditt modem eller din router till standardinställningarna.

Prova med en annan webbläsare

Försök igen med webbläsaren på din mobiltelefon eller surfplatta, eller prova med en annan webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Om du har provat ovanstående steg och fortfarande stöter på samma felmeddelande handlar det om ett tillfälligt problem med din begäran. Vänta i minst 24 timmar och försök sedan igen.