Debiteringar efter att Netflix-abonnemanget avslutats

Om du ser en debitering efter att du har avslutat ditt konto kan det vara så att du eller någon som har åtkomst till ditt konto har återaktiverat det av misstag. Kontakta oss om du inte kan slutföra stegen nedan.

Logga in på netflix.com och gör följande:

1. Avsluta ditt konto.

• Gå till netflix.com/cancelplan.

• Välj Avsluta (Finish Cancellation). Ditt konto avslutas vid slutet av din innevarande faktureringsperiod och du blir inte debiterad igen.

2. Ändra ditt lösenord för att förhindra att någon annan återaktiverar ditt konto.

• Gå till netflix.com/password och ändra ditt lösenord.

• Se till att markera kryssrutan med texten Logga ut på alla enheter (Sign out of all devices). På så sätt ändras ditt nuvarande lösenord och du loggas ut på alla enheter där ditt konto fortfarande är inloggat.

Hittar du inte vad du letar efter? Se även Okända eller oauktoriserade debiteringar från Netflix eller Dubbeldebitering av Netflix.