Det står ”Den här enheten ingår inte i ditt Netflix-hushåll”

Den här enheten ingår inte i ditt Netflix-hushåll

Det här meddelandet innebär att Netflix inte kunde förknippa din enhet med ditt Netflix-hushåll.

Om du loggade in på Netflix från en enhet som inte ingår i ditt Netflix-hushåll kan du skapa ett konto för att lösa problemet.

Om du loggade in på en tv som ingår i ditt Netflix-hushåll och ändå ser det här felmeddelandet måste du verifiera att tv:n du använder ingår i Netflix-hushållet. För att göra detta behöver du bekräfta din enhet.

Verifiera att tv:n ingår i ditt Netflix-hushåll

1. När du ser texten på tv:n väljer du Bekräfta enhet (Confirm Device).

2. Välj Skicka e-post (Send Email) eller Skicka sms (Send Text).

3. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet eller sms:et som skickats.

4. När verifieringen är slutförd väljer du Fortsätt till Netflix (Continue to Netflix) från din tv.