Det står ”Din enhet ingår inte i kontots Netflix-hushåll”

Din enhet ingår inte i kontots Netflix-hushåll

Det här meddelandet innebär att Netflix inte kunde förknippa din enhet med ditt Netflix-hushåll.

Om du använder en enhet som inte är förknippad med Netflix-hushållet måste du skapa ett eget konto för att kunna titta på Netflix.

Om du ser det här felet när du använder en mobil eller bärbar enhet som ingår i Netflix-hushållet ska du bekräfta att enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som en tv eller tv-ansluten enhet som är förknippad med Netflix-hushållet. Om problemet kvarstår ska du uppdatera Netflix-hushållet från din tv eller tv-anslutna enhet och sedan starta om Netflix-appen på din mobila enhet.

Obs!
Om du inte har tillgång till en tv eller tv-ansluten enhet kan du granska nyligen aktiva enheter och logga ut från enheter du inte känner igen för att se till att Netflix-hushållet inte är felaktigt inställt på ditt konto. Starta sedan om Netflix-appen på din mobila enhet.

Om du använder en mobil eller bärbar enhet och inte befinner dig hemma kommer du att behöva verifiera enheten för att titta.

För att verifiera din mobila eller bärbara enhet:

1. När du får felmeddelandet på din mobila enhet trycker du på Titta tillfälligt (Watch Temporarily).

2. Tryck på Skicka e-post (Send Email) eller Skicka sms (Send Text) så skickas en kod.

3. Kontrollera e-postmeddelandet eller sms:et med koden.

4. Gå tillbaka till Netflix-appen, ange koden som du fick och tryck sedan på Skicka in kod (Submit Code).

5. Tryck på Fortsätt till Netflix (Continue to Netflix).

Obs!
Undvik framtida avbrott när du är på resande fot genom att ansluta din enhet till Wi-Fi-nätverket i ditt Netflix-hushåll och öppna Netflix-appen minst en gång i månaden.