Varför priset på ditt Netflix-abonnemang har ändrats

Våra abonnemang och priser kan ändras i takt med att vi lägger till fler filmer och serier och introducerar nya produktfunktioner. Vi kan även justera abonnemang och priser baserat på lokala marknadsförändringar, som förändringar av lokala skatter eller inflation.

När vi ändrar abonnemang eller priser försöker vi alltid förbättra Netflix och investera i kvalitetsinnehåll för våra abonnenter runtom i världen.

Här följer svar på några vanliga frågor om prisändringar:

Hur blir jag meddelad vid en prisändring?

Om ditt pris kommer att ändras skickar Netflix ett e-postmeddelande till dig, samt visar ett meddelande när du loggar in på Netflix webbplats, med information om prisändringen minst 30 dagar före det faktureringsdatum då priset för ditt abonnemang kommer att öka.

Du kan också gå till Faktureringsinformation (Billing details) på din kontosida för att verifiera ditt faktureringsdatum och ditt abonnemangspris.

Vad händer om jag inte har sett något meddelande om en prisändring?

Om du inte har fått något mejl ska du bekräfta att e-postadressen som är förknippad med ditt konto stämmer.

Om du inte har sett något meddelande när du loggade in på Netflix är det möjligt att en annan person som använder ditt konto såg meddelandet och vidtog en åtgärd.

Var kan jag jämföra olika abonnemang och priser?

Du kan jämföra våra aktuella abonnemang och priser och ändra abonnemang när som helst.

Kan jag behålla mitt gamla abonnemangspris?

För att vara rättvisa mot alla våra medlemmar gäller det nya abonnemangspriset för alla när en prisuppdatering meddelats.