Netflix-fejl 5.8

Hvis du får fejlkoden 5.8 på din Android-telefon eller -tablet, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Der opstod et problem med at afspille videoen. Prøv igen. (5.8)

Det betyder normalt, at din enhed skal opdateres. Følg disse trin for at løse problemet.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Slå live eller animerede baggrunde fra

Følg disse trin, hvis du bruger live eller animerede baggrunde:

1. Tryk på Skærm (Display).

2. Tryk på Baggrund (Wallpaper).

3. Vælg et statisk eller et ikke-animeret billede, og tryk på Angiv baggrund. (Set Wallpaper).

4. Tryk på Startskærm og låseskærm (Home screen and lock screen).

5. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Hvis din enhed har andre valgmuligheder end ovenstående, kan du tjekke din brugervejledning eller bede producenten om hjælp.