Netflix-fejl 5.10

Der opstod et problem med at afspille videoen. Prøv igen. (5.10) (There is a problem playing the video. Please try again (5.10))

Denne fejl betyder, at et problem med videoafspilleren på din Android-enhed forhindrede Netflix i at afspille.

Sådan løser du dette problem:

Afslut og genåbn appen

1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Hold appen nede, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Gennemtving afslutning > OK.

4. Åbn appen, og prøv igen.

Bemærk:
Trinnene til at afslutte og åbne en app igen kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater din Android OS-version

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på System > Systemopdatering.

3. Søg efter, og installer tilgængelige opdateringer.