Sådan bruger du Min liste

Du kan oprette en streamingliste med serier og film ved at tilføje dem til Min liste. På kompatible mobile enheder kan du også føje spil til Min liste.

Sådan føjer du til Min liste
Sådan sletter du fra Min liste
Sådan ser du Min liste
Om Min liste

Tv eller streamingenhed

1. Vælg en serie eller film.

2. Gå til Føj til Min liste , og vælg den derpå.

Android-telefon eller -tablet eller iPhone eller iPad

Tryk på en serie, en film eller et spil, og tryk derefter på ikonet for Min liste.

Webbrowser

Før musen hen over en serie eller en film, og tryk derpå på ikonet for Føj til Min liste .

Tv eller streamingenhed

1. Gå til Netflix' startskærm, og åbn menuen i venstre side.

2. Vælg Min liste, og tryk derefter på en serie eller film.

3. Gå til Fjern fra Min liste , og vælg den derpå

Android-telefon eller -tablet eller iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højreikon for Mit Netflix.

3. Tryk på Min liste, og tryk derefter på Serier og film eller Spil.

4. Øverst til højre skal du trykke på Rediger og derefter på Slet ud for en given titel.

Webbrowser

1. Tryk på Min liste i toppen af skærmen.

2. Før musen hen over en serie eller en film, og tryk derefter på ikonet for Fjern fra Min liste.

Tv eller streamingenhed

1. Gå til Netflix' startskærm, og åbn menuen i venstre side.

2. Gå til Min liste, og vælg den.

Android-telefon eller -tablet eller iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højreikon for Mit Netflix.

3. Tryk på Min liste, og tryk derefter på Serier og film eller Spil.

Webbrowser

Tryk på Min liste i toppen af skærmen.

Du kan føje op til 2.000 serier og film til Min liste på din Netflix-profil.

Titler på Min liste placeres i rækkefølge og begynder med dem, der er mest relevante for dig. Titler anses for at være relevante for dig, hvis:

• Du for nylig har føjet dem til Min liste.

• En ny sæson bliver tilgængelig for en serie på Min liste.

• En titel på Min liste snart forsvinder fra Netflix.

Titler på Min liste bliver ikke vist, hvis:

• De forsvinder fra Netflix og ikke længere er tilgængelige.

• Du fjerner dem.

• Du rejser til en region, hvor titlen ikke er tilgængelig på Netflix.

Bemærk:
    Titlen dukker op igen på Min liste, når du vender tilbage, eller hvis titlen bliver tilgængelig i din aktuelle region.

På en Android-telefon eller -tablet eller på en iPhone eller iPad kan du:

• Filtrere titler efter Serier, FilmEr ikke påbegyndt eller Påbegyndt.

• Du kan ændre rækkefølgen af titlerne på Min liste efter Foreslåede (ellerBedste match), Dato for tilføjelse til listen, A-Å eller Udgivelsestidspunkt.

Bemærk:
    Rækkefølgen af spil på Min liste kan ikke ændres.