Hvordan fungerer sektionen Min liste i Netflix?

Med Min liste (My List) kan du oprette en tilpasset række med serier og film, som du vil se, når du gennemser vores katalog. Når du har føjet flere titler til Min liste (My List), vil vi sortere den for dig og placere de titler, du sandsynligvis helst vil se, først. Hver profil har sin egen liste for at sikre en personlig oplevelse. Læs videre for at finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om Min liste (My List).

Hvor kan jeg finde Min liste (My List)?

Min liste (My List) er tilgængelig på Netflix-webstedet og på alle Netflix-kompatible enheder. Nogle ældre enheder vil muligvis henvise til Min liste (My List) som Visningskø (Instant Queue), men funktionen er præcis den samme. Hvis du vil finde Min liste (My List), skal du gå til Netflix.com/MyList eller logge på Netflix på din enhed og rulle ned til rækken Min liste (My List).

Den børnevenlige sektion af Netflix viser ikke funktionen Min liste (My List), men du kan når som helst skifte tilbage til den normale Netflix-oplevelse og få adgang til den igen.

Har du fortsat problemer med at finde Min liste (My List)? Gå til Min liste (My List) mangler på min iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvordan føjer jeg serier og film til Min liste (My List)?

Følg nedenstående trin for at føje en titel til Min liste (My List).

• På webstedet: Hold markøren over en serie eller en film, og vælg valgmuligheden +, eller vælg en serie eller film, og vælg + Min liste (+ My List).

• På din Netflix-kompatible enhed: Vælg en serie eller film, og vælg derefter Føj til Min liste (Add to My List) eller + Min liste (+ My List).

• Hvis du har Visningskø (Instant Queue): Brug Netflix-webstedet til at tilføje titler.

Min liste (My List) kan indeholde op til 500 titler. Hvis du har problemer med at føje titler til Min liste (My List), skal du kontrollere, at du ikke har nået denne grænse.

Hvordan fjerner jeg serier og film fra Min liste (My List)?

Følg nedenstående trin for at fjerne en serie eller film fra Min liste (My List).

• På webstedet: Vælg ikonet med et flueben, når du ser oplysninger om en serie eller film.

• På din Netflix-kompatible enhed: Vælg en serie eller film, og vælg derefter Fjern fra Min liste (Remove from My List).

• Hvis du har Visningskø (Instant Queue): Brug Netflix-webstedet til at fjerne titler.

Hvordan kan jeg få vist hele Min liste (My List) på én side?

I afsnittet Min liste (My List) på Netflix-webstedet kan du se alle de titler, du har føjet til Min liste (My List).

På de fleste nyere Netflix-kompatible enheder viser Min liste (My List) alle de film og serier, som du har tilføjet.

Hvordan bestemmer Netflix rækkefølgen på Min liste (My List)?

Vi sorterer film og serier på Min liste (My List), efter hvad du sandsynligvis helst vil se. Her er nogle af grundene til, at vi måske flytter titler op forrest på Min liste (My List):

• Du føjede titlen til din Min liste (My List) for nylig.

• En ny sæson af en serie på din Min liste (My List) er blevet tilgængelig for nylig.

• En af dine venner har for nylig set en titel fra din Min liste (My List). Denne funktion bruges kun, hvis din Netflix-konto er tilknyttet Facebook.

• En titel på din Min liste (My List) udløber snart og vil ikke længere være tilgængelig.

På webstedet vil vi af og til vise dig grunden til, at vi har flyttet en titel frem på din Min liste (My List) under billedet af den pågældende serie eller film.

Hvis du er i USA, kan du også manuelt bestemme rækkefølgen af serier og film på Min liste (My List) fra siden Konto (Account). Dette gør du ved at gå til siden Konto (Account) og vælge Rækkefølge på Min liste (Order in My List) og derefter vælge Manuel rækkefølge (Manual Ordering).

Jeg foretrækker ikke at bruge Min liste (My List). Hvordan slipper jeg af med den?

Hvis du aldrig bruger Min liste (My List) eller sjældent ser indhold fra denne række, vil den langsomt ryge længere ned på siden, når du gennemser vores indhold af film og serier. På nyere enheder vises Min liste (My List) ikke, hvis der ikke er tilføjet noget til listen.

Jeg kan ikke se alle titlerne på Min liste (My List). Hvad er der galt?

Hvis du er på rejse:

Min liste (My List) er en funktion, der understøttes globalt, men Min liste (My List) viser kun film og serier, som er tilgængelige i det område, som du i øjeblikket befinder dig i. Alt, hvad du tilføjer på Min liste (My List) gemmes, så når du vender hjem, eller når titlen bliver tilgængelig i dit aktuelle område, vises den på din Min liste (My List) igen.

Hvis du ikke er på rejse og er i USA:

Hvis der mangler titler på din version af Min liste (My List), kan det skyldes funktionen til manuel sortering, som kun findes i USA. Følg nedenstående trin for at deaktivere manuel sortering.

1. Gå til siden Konto (Account).

2. Fra sektionen Min profil (My profile), skal du vælge Rækkefølge på Min liste (Order in My List).

3. Vælg Netflix foreslår (Netflix Suggests).

4. Vælg Gem (Save).

5. Gå tilbage til siden Min liste (My List), og prøv at finde dine titler igen.

globe