Sådan bruges Netflix på Xiaomi Mi Box

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på din Xiaomi-enhed, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix findes på udvalgte Xiaomi-streamingafspillere i USA, Europa, Sydkorea og Taiwan.

Hvis du vil knytte din Xiaomi-enhed til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge mellem nedenstående indstillinger.

Hvis din Xiaomi-fjernbetjening har en Netflix-knap

Hvis du vil knytte din Xiaomi-enhed til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Begynd på dit tv's startskærm.

2. Tryk på Netflix-knappen på fjernbetjeningen.

3. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind og følge vejledningen på skærmen.

Hvis din Xiaomi-fjernbetjening ikke har en Netflix-knap

Hvis du vil knytte din Xiaomi-enhed til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Vælg appen Netflix fra de forudinstallerede apps på Xiaomi. Netflix bør være den første app på listen.

2. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind og følge vejledningen på skærmen.

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte Xiaomi-enheder. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• Et Ultra HD-tv fra 2014 eller nyere, der er i stand til at streame Ultra HD-indhold ved 60 Hz og er tilsluttet din set-top-boks via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streaming-kvalitet indstillet til Høj (High) eller Auto.

Netflix er tilgængelig i HDR på udvalgte Xiaomi-enheder. For at streame i HDR har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En streamingenhed, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 tilsluttet din enhed via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere (normalt HDMI 1-porten).

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Høj.