Hvordan fungerer Netflix-profiler med spil?

De samme profiler, som du bruger til at se Netflix, bruges også til Netflix Games.

Når du starter et spil, vælger du din profil. Spilstatus gemmes på den valgte profil.

I nogle spil kan du gemme din fremgang i skyen, så du kan fortsætte, hvor du slap på enhver enhed, der er tilknyttet den samme konto og profil. Få flere oplysninger ved at gå til Sådan gemmer du din spilfremgang i Netflix

Hvis du sletter en profil, mister du både dine gemte spil og oplysninger om, hvad du har set og gemt på Min liste på den profil.