Stranger Things 3: Spillet – Spilsupport

Kæmp dig gennem en pixeleret udgave af Hawkins som 12 forskellige karakterer fra Stranger Things 3. Spil sammen med en ven, eller vov dig ind på Vrangsiden alene.

Om spillet

Platforme: Android-telefon og -tablet, iPhone, iPad eller iPod touch

Spilkategori: Eventyr / action / rollespil

Antal spillere: Enkeltspiller og flere spillere (samarbejde lokalt)

Spil offline: Ja (visse funktioner kræver internet)

Gemmes i skyen: Nej

Dette spil bruger ikke skylagring. Hvis du afinstallerer spillet eller spiller det på en anden enhed, må du begynde forfra.

Aldersgrænse: Se spillet i Google Play Butik eller App Store

Sprog: arabisk, dansk, engelsk, finsk, fransk, græsk, hebraisk, hollandsk, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), koreansk, kroatisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien), portugisisk (Portugal), rumænsk, russisk, spansk (castiliansk), spansk (Latinamerika), svensk, thai, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

Udvikler: BonusXP

Sådan downloader du

Krav

Hvis du vil spille, skal du først installere spillet på din enhed. Du skal bruge:

• En kompatibel enhed:

• Android-mobil eller -tablet med Android 8.0 eller nyere

• iPhone, iPad eller iPod touch med iOS/iPadOS 15 eller nyere

• Et aktivt Netflix-abonnement

• En internetforbindelse til at downloade og installere spillet

• Tilstrækkelig lagerplads på din enhed

Installation

Android-baserede telefoner og tablets

Fra Netflix-appen

I Netflix-appen findes der en række med mobilspil på startskærmen og fanen Spil i bunden af skærmen.

1. På appens startskærm skal du stryge nedad for at finde rækken Mobilspil eller trykke på fanen Spil.

Bemærk:
    Kan du ikke se rækken Mobilspil eller fanen Spil? Sørg for, at du har den seneste version af Netflix-appen. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din Android-baserede enhed.
  2. Tryk på spillet, og tryk på Hent spil. Play Butik åbnes.

3. Tryk på Installer.

• Skærmbilledet Tilladelser kan blive vist afhængigt af spillet og dine enhedsindstillinger. Vælg Acceptér.

4. Spillet vil blive downloadet og installeret. Når det er gennemført, skal du klikke på Åbn.

• Når et spil er installeret, kan du åbne det fra rækken Mobilspil eller fanen Spil i Netflix-appen. Du kan også trykke på spillets ikon på enhedens startskærm eller i app-skuffen.

5. Spillet startes. Tryk på ikonet Profil i spillet, hvis du vil skifte til en anden profil, og begynd at spille!

Fra Play-butikken

Du kan også søge efter spillet i Google Play Butik.

1. Åbn Play Butik, og søg efter spillets navn, eller se alle tilgængelige Netflix-spil.

2. Vælg spillet fra listen med søgeresultater, og tryk på Installér.

• Skærmbilledet Tilladelser kan blive vist afhængigt af spillet og dine enhedsindstillinger. Vælg Acceptér.

3. Spillet vil blive downloadet og installeret. Når det er gennemført, skal du klikke på Åbn.

• Når et spil er installeret, kan du åbne det fra rækken Mobilspil eller fanen Spil i Netflix-appen. Du kan også trykke på spillets ikon på enhedens startskærm eller i app-skuffen.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på Fortsæt, og derpå logge ind med din Netflix-kontos e-mailadresse og adgangskode.

5. Vælg din Netflix-profil, og begynd at spille!

Netflix-spil er ikke tilgængelige for børneprofiler. Et spil vil muligvis ikke blive vist for en profil, hvis profilens aldersgrænse er lavere end spillets aldersgrænse, eller hvis din enhed ikke er kompatibel med spillet.

iPhone, iPad og iPod touch

Fra Netflix-appen

Netflix-appen indeholder en række med mobilspil på startskærmen.

1. På startskærmen skal du rulle ned for at finde rækken Mobilspil.

Bemærk:
    Kan du ikke se rækken Mobilspil? Sørg for, at du har den seneste version af Netflix-appen. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryk på spillet, og tryk derefter på Hent spil ellerAfspil spil.

3. Tryk på ikonet for enten Hent eller SkyApp Store-banneret.

4. Spillet vil blive downloadet og installeret. Når det er gennemført, skal du klikke på Åbn.

• Når et spil er installeret, kan du åbne det fra rækken Mobilspil i Netflix-appen, eller du kan trykke på spillets ikon på enhedens startside.

5. Spillet startes. Tryk på ikonet Profil i spillet, hvis du vil skifte til en anden profil, og begynd at spille!

Fra App Store

Du kan også søge efter et spil i App Store.

1. Åbn App Store, og søg efter spillets navn, eller se alle tilgængelige Netflix-spil.

2. Vælg spillet fra listen med søgeresultater, og vælg enten ikonet Hent eller Sky.

3. Spillet vil blive downloadet og installeret. Når det er gennemført, skal du klikke på Åbn.

• Når et spil er installeret, kan du åbne det fra rækken Mobilspil i Netflix-appen, eller du kan trykke på spillets ikon på enhedens startside.

4. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du klikke på Næste og derefter logge ind med din Netflix-kontos e-mailadresse og adgangskode. Vælg Log ind.

5. Vælg din Netflix-profil, og begynd at spille!

Netflix-spil er ikke tilgængelige for børneprofiler. Et spil vil muligvis ikke blive vist for en profil, hvis profilens aldersgrænse er lavere end spillets aldersgrænse, eller hvis din enhed ikke er kompatibel med spillet.

Spørgsmål om spil

Sidder du fast et eller andet sted i spillet? Er du i tvivl om, hvordan noget fungerer? Har du spørgsmål til spilindstillinger? Disse svar dækker mange gængse spørgsmål til spilteknikken.

Mulige spoilere nedenfor.

Sådan forbinder du en controller

Forbind en trådløs controller via Bluetooth for at styre din figur. Xbox- og PlayStation-controllere understøttes officielt, men andre kan også fungere.

Sådan slår du samarbejde mellem flere spillere til

For at spille spillet sammen med en ven skal du forbinde 2 controllere til din enhed via Bluetooth. Når controllerne er tilsluttet, kan du og din ven styre figurerne og spille sammen.

Kan ikke gå igennem en åben uudforsket dør

Døre til uudforskede rum dukker op som indgange til mørket. Når du er gået i gennem sådan en dør, vil du få rummet og dets indhold at se. Nogle gange sker det, at spillere ikke kan gå igennem åbne uudforskede døre, fordi fjender, der gemmer sig i de uudforskede rum, blokerer døren.

• Løsning: Prøv en af følgende muligheder for at gå igennem døren og få rummet at se:

• Brug en area effect-færdighed, som dem Eleven og Lucas har.

• Brug en færdighed, der giver dig mulighed for at gå igennem fjender, som dem Hopper og Joyce har.

Kørt fast i timing-puslespil i "Kapitel 6: E Pluribus Unum"

I missionen "Invasion of Privacy" skal du trykke på to knapper i modsatte ender af Murrays garage hurtigt efter hinanden. Dette kræver, at du placerer begge figurer foran knapperne, trykker på en af knapperne, skifter figur og trykker på den anden knap, og det skal gå hurtigt. Det korte tidsinterval kan gøre det svært at gennemføre.

• Løsning: Brug begge hænder, mens du spiller – en på timerknappen og en på knappen, der skifter figur – så rammer du begge hurtigere.

Fejlfinding/problemer

Har du et problem med spillet? Her er nogle løsninger for almindelige problemer, du kan prøve.

Dette spil bruger ikke skylagring. Hvis du afinstallerer spillet eller spiller det på en anden enhed, må du begynde forfra.

Spillet går ned, fryser eller svarer ikke

Hvis dit spil ikke længere fungerer, ikke svarer eller pludselig går ned:

Spilpræstation eller visuelle problemer

Hvis dit spil ikke fungerer optimalt, er langsomt eller springer billeder over og hakker:

Problemer med lyden i spillet eller lydniveauet

Hvis der ikke er lyd, eller hvis lydniveauet er for lavt:

• Kontrollér lydniveau eller lydindstillinger på din enhed. Hvis din mobil har tilstande som Lydløs eller Forstyr ikke, skal du kontrollere, at de ikke er slået til.

• Hvis spillet har sine egne lydindstillinger, kan du kontrollere, at de er aktiveret og skruet op.

• Hvis din enhed er forbundet til en højttaler eller hovedtelefoner via Bluetooth, kan du prøve at slå Bluetooth fra og til igen.

Hvis lyden hakker:

Fejlmeddelelse eller fejlkode i spillet

Hvis du får en af disse fejl, kan du gå til den artikel herunder, der matcher fejlkoden, for at få trin til at løse problemet.

Hvis du får en anden fejlmeddelelse eller fejlkode, kan du kontakte os og fortælle om problemet.

Manglende spilstatus eller manglende dele i spillet

Hvis din spilstatus er blevet væk, dit gemte spil er blevet nulstillet, eller du mangler dele eller valuta i spillet:

• Hvis du har afinstalleret spillet eller nulstillet spillets data, bliver dataene i spillet slettet og kan ikke gendannes.

• Hvis du ikke har afinstalleret spillet eller nulstillet spillets data og fortsat oplever problemet, bedes du kontakte os.

Hvis disse trin ikke løser dit problem, eller problemet vender tilbage, efter du har udført trinnene, kan du kontakte os for at få yderligere hjælp.

Kan du ikke finde det, du leder efter? Se vores artikel Netflix Games. Du kan også altid kontakte os.