Netflix-fejl NGP-6002

Der gik noget galt
Vi har problemer med din anmodning. Prøv igen senere
Fejl-kode: NGP-6002

Denne fejl på din iPhone eller iPad betyder, at spillets aldersgrænse er højere, end din Netflix-profil tillader.

Sådan løser du dette problem:

Kontrollér din profils aldersgrænse

Du kan ændre din profils aldersgrænse og andre forældrekontroller under Profil og forældrekontrol på din konto. Læs mere under Forældrekontrol på Netflix.

Hvis din profils aldersgrænse er indstillet højere end spillets aldersgrænse, kan du følge trinnene herunder.

Log af Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu ikonet mere øverst til højre.

4. Tryk på Log ud  ikon for at logge ud, og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.

5. Log på Netflix, og prøv igen.