Opkrævninger efter afmelding af Netflix

Hvis din konto er afmeldt, og du stadig ser debiteringer, kan du eller en anden, der bruger din konto, have genåbnet kontoen ved et uheld. Kontakt os, hvis du ikke kan gennemføre nedenstående trin.

Log på netflix.com, og gør følgende:

  1. Afmeld din konto.

    • Gå til netflix.com/cancelplan.

    • Vælg Gennemfør afmelding. Din konto vil blive lukket ved udgangen af faktureringsperioden, og du bliver ikke debiteret igen.

  2. Skift din adgangskode for at forhindre, at andre nulstiller din konto.

    • Gå til netflix.com/password, og skift din adgangskode.

    • Sørg for at markere feltet Alle enheder skal logge på igen med den nye adgangskode . Dermed ændres din nuværende adgangskode, og der logges af alle enheder, hvor din konto endnu er logget ind.


Finder du ikke helt det, du leder efter? Se også Ikke-genkendte eller ikke-godkendte debiteringer fra Netflix eller Dobbelt opkrævning fra Netflix.