Ikke-genkendte eller ikke-godkendte debiteringer fra Netflix

Hvis der optræder opkrævninger fra Netflix på dit kontoudtog, som du ikke forventede, skal du følge de relevante trin nedenfor.

Opkrævet af Netflix uden at have en konto

Nogen kan have oprettet en konto med din betalingsmåde

Kontakt os med det samme, hvis du aldrig har oprettet en Netflix-konto eller har mistanke om, at nogen bruger dine betalingsoplysninger uden din tilladelse.

Et udløbet kort bliver stadig debiteret

Din bank kan have opdateret dine betalingsoplysninger

Banker kan automatisk opdatere oplysningerne for kredit- eller debetkort, når et nyt kort udstedes. Denne opdatering gør det muligt at trække fra dit kort, selv hvis det er udløbet. Du kan til enhver tid fjerne eller opdatere dine betalingsoplysninger på siden Konto.

Opkrævet et andet beløb end det forventede

Opkrævninger efter afmelding af konto

Betaling opkrævet adskillige gange