Sådan finder du din faktureringsdato

Find din faktureringsdato

Log på din konto, og vælg Faktureringsdetaljer for at se dit medlemsabonnement og din faktureringsoversigt. Din faktureringsdato falder på den dag, hvor du oprettede din Netflix-konto.

• Din faktureringsdato kan forekomme én dag tidligere som følge af forskel i tidszoner.

• Hvis din faktureringsdato ikke forekommer i hver måned (f.eks. den 31.), faktureres du i stedet på den sidste dag den pågældende måned.

• Hvis du betaler for Netflix via en tredjepart kan din Netflix-faktureringsdato være afvige fra udbyderens faktureringsdato.

Skift din faktureringsdato

Hvis du vil ændre din faktureringsdato, skal du afmelde din konto og derefter starte den igen på den dato, du ønsker at blive faktureret.

• Hvis du afmelder inden for din aktuelle faktureringsperiode, kan du fortsætte med at se Netflix, indtil din faktureringsperiode slutter. Derefter kan du starte din konto igen på den dato, du ønsker at blive faktureret.

• Hvis din konto er sat på pause, afmeldes kontoen omgående, og du kan starte igen når som helst.