Dobbelt opkrævning fra Netflix

Der er et par mulige årsager til, at du ser mere end en opkrævning fra Netflix på din regning:

Du har for nylig føjet en betalingsmåde til din konto

Hvis du for nylig har tilføjet en betalingsmåde og kan se mere end en opkrævning på den samme dato, er en af betalingerne sandsynligvis et godkendelsesbeløb.

Godkendelsesbeløb bruges til at kontrollere, om en betalingsmåde fungerer.

• Netflix hæver aldrig beløbet til godkendelsen.

• Det frigøres automatisk – normalt efter 8 dage eller før. Kontakt din bank for at få bekræftet, hvornår beløbet frigøres og bliver vises på din saldo.

Du har for nylig ændret dit abonnement

Hvis du for nylig har skiftet til et abonnement med en højere pris, træder abonnementet i kraft med det samme, så du kan få glæde af alle de nye funktioner. Da Netflix er en forudbetalt tjeneste, vil din faktureringsdato ændres baseret på den resterende saldo for din seneste betaling. Dette betyder, at du vil se en tidligere faktureringsdato for måneden, end du plejer.

Hvis ingen af de ovenstående tilfælde gælder for dig, og du kan se, at du bliver trukket mere end én gang for dit Netflix-abonnement, bedes du kontakte os.