Dobbelt opkrævning fra Netflix

Der er et par forskellige mulige grunde til, at du ser mere end en opkrævning fra Netflix på din regning:

Hvis du for nyligt har tilføjet en betalingsmetode til din konto

Hvis du for nyligt har tilføjet en betalingsmetode og kan se mere end en opkrævning på den samme dato, er en af betalingerne sandsynligvis en godkendelsespause.

Godkendelsespauser bruges til at kontrollere, om en betalingsmetode er brugbar.

• Netflix hæver aldrig beløbet til godkendelsen.

• Det fjernes automatisk, normalt efter 8 dage eller tidligere. Kontakt din bank for at få bekræftet, hvornår beløbet frigøres og er tilgængeligt på din saldo.

Hvis du ikke har tilføjet en betalingsmetode for nylig

Hvis du ikke har føjet en betalingsmetode til din konto for nylig, og du ser mere end én opkrævning, kan du, eller en anden person, der bruger din konto, ved en fejl have oprettet en anden konto.

Sker dette, bedes du kontakte os.

Bemærk:
Kunder i USA, der både har et streaming- og et dvd-abonnement vil kunne se flere opkrævninger, da hvert abonnement opkræves separat.