Dungeon Boss: Respawned – Spørgsmål til spillet

Sidder du fast et eller andet sted i spillet? Er du i tvivl om, hvordan noget fungerer? Har du spørgsmål til spilindstillinger? Disse svar dækker mange gængse spørgsmål til spilteknikken.

Mulige spoilere nedenfor.

System og indstillinger

Sådan finder du dit Dungeon Boss-ID (DBID)
Dit DBID er et unikt nummer, der bruges til at identificere din konto i selve spillet.

1. Tryk på niveau-ikonet i øverste venstre hjørne.

2. Tryk på Indstillinger (Settings)

3. Dit DBID bliver vist i det øverste venstre hjørne under din konto (Your Account).

Tilpasning af musik- og lydeffekter

1. Tryk på niveau-ikonet i øverste venstre hjørne.

2. Tryk på Indstillinger (Settings)

3. Rediger dine Indstillinger for lyd i nederste venstre hjørne.

Skift sprog for spillet

1. Tryk på niveau-ikonet i øverste venstre hjørne.

2. Tryk på Indstillinger (Settings)

3. Tryk på Sprog (Language), og vælg et sprog.

Sådan spiller du

Opret et brugernavn

Når du er færdig med vejledningen:

1. Tryk på niveau-ikonet i øverste venstre hjørne.

2. Tryk på dit Dungeon Boss-ID (DBID).

3. Følg anvisningen for at oprette et brugernavn.

Opret, eller bliv medlem af et lav

1. Tryk på Social nederst på skærmbilledet af byen.

2. Tryk på Lav (Guild).

3. Vælg Opret et lav (Create a Guild) (der kræves 500 ædelsten), ellerSøg (Search).

• Når du søger, skal du trykke på Visning (View) for at se muligheden Bliv medlem af et lav (Join a Guild).

• Tryk på Filtrer efter (Filter By) for at gennemse lav efter Lavets navn (Guild Name), Spillernavn (Player Name) eller Nationalitet (Nationality).

Spiltilstande

Kampagne
(Campaign) Kampagne kan tilgås fra skærmen over din by og omfatter alle de grotter (dungeons), du kan spille inden for hvert kapitel på skærmbilledet med kort.

PWNAGE-tårnet
The Tower of PWNAGE (PWNAGE-tårnet) giver dig mulighed for at kæmpe mod etage efter etage af fjender ved brug af alle de helte, du har låst op for. Helte kan blive besejret, og de ødelægges gradvist, når der spilles i tårnet, så tænk strategisk i forhold til de styrker, du har til rådighed. Efterhånden som du besejrer flere etager i tårnet, låser du op for bedre belønninger.

Min Dungeon (My Dungeo) og spiller mod spiller (PvP)
Spil PvP for at stige i graderne og låse op for belønninger. Sammensæt dit forsvar ved at trykke på Forsvarere (Defenders), eller angrib modstanderens forsvar ved at trykke på Angreb (Raid).

Automatisk afspilning og ændring af spilhastigheden

Når du er i en grotte (dungeon) kan du trykke på knapperne for hastighed eller sværd i det nederste højre hjørne for at øge farten eller aktivere automatisk afspilning. Du kan vælge automatisk afspilning i basisangreb eller alle angreb.

Valuta og elementer, der ikke kan oplåses

Evos
Valuta, der bruges til fremstormende helte til at forbedre deres statistik og få ekstra evner.

Hero Tokens
(Heltemærker) Valuta, der bruges til at låse op for helte og forbedre deres statistik.

Eliksirer til sundhed, energi og genoplivning

• Sundhedseliksirer helbreder fuldstændigt en helt i gang med et angreb.

• Energieliksirer stiller med det samme alle en helts evner til rådighed under et angreb.

• Genoplivelseseliksirer vækker døde helte til live (helten skal være død, og liget ikke fjernet) og helbreder fuldt ud en helt under et angreb.

XP-eliksir
Valuta, der bruges til at sende helte et niveau op. De findes i grotter og kan købes i butikkerne. Helte optjener også XP, når de bliver brugt under kamp.

Gems
(Ædelsten) Valuta, der bruges til køb af værdifulde genstande.

Guld
Almindelig valuta, der bruges til at købe forskellige ting og opgraderinger.

Vil du vide mere om Dungeon Boss: Respawned? Gå til siden Spilsupport.