Sådan justeres Netflix-animationseffekter på dit tv

Du kan styre de animationseffekter, der vises, når du gennemser Netflix på dit tv, for hver profil på din konto.

1. I en webbrowser skal du gå til Netflix-siden Konto.

2. Vælg en profil under Profil og forældrekontrol.

3. Markér Reducer animationseffekter ved navigering på tv'et

• Fjern markeringen for at få vist animationseffekter.

Bemærk:
    Animationseffekter er som standard aktiveret og er ikke tilgængelige på visse tv-enheder.

Du skal muligvis opdatere eller genindlæse din tv-enhed, før de opdaterede indstillinger træder i kraft.

Sådan genindlæser du:

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. Nederst skal du vælge Få hjælp > Genindlæs Netflix.

For at opdatere:

• Skift til en anden profil, og skift derefter tilbage igen.

• Du kan også logge af din enhed og logge på igen.