Netflix-fejl M7361-1253

Vi beklager afbrydelsen
Vi har problemer med din anmodning.
Fejlkode M7361-1253

Denne fejl betyder normalt, at Google Chrome skal opdateres for at afspille Netflix, eller at data, som er gemt på din enhed, skal opdateres.

Sådan løser du dette problem:

Opdater Google Chrome

1. Klik på Mere øverst til højre i din browser.

2. Klik på Hjælp > Om Google Chrome.

3. Vent, mens Chrome automatisk tjekker, om der er nye opdateringer.

4. Hvis der er en opdatering, skal du klikke på Genstart.

5. Prøv Netflix igen.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.