Brug af Netflix på dit tv eller din Blu-ray-afspiller fra Sony

Velkommen til Netflix på dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Sony! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix findes på mange Sony-enheder, herunder Sonys Android-baserede tv'er og Sony Google-tv'er

Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængeligt over hele verden, og de fleste enheder vil fungere, hvor der er adgang til Netflix. Visse ældre enheder vil dog kun fungere i det land, hvor de er købt. Se vores kort over understøttede regioner for at få flere oplysninger. Hvis du overvejer at købe en ny enhed, skal du kontakte producenten for at få oplyst, om den understøtter Netflix i din region.

Ældre enheder beder dig muligvis om at gå til netflix.com/activate for at konfigurere din enhed. Disse enheder understøtter kun Netflix i USA og Canada.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix' hjemmeside.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelig for mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd, ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Hvis du vil knytte dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Sony til din Netflix-konto, skal du begynde fra Startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Hvis du har knappen Netflix på din Sony-fjernbetjening

1. Tryk på Netflix-knappen på fjernbetjeningen.

2. Vælg Log på (Sign In).

3. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log ind (Sign in) eller Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis menuen på skærmen har menupunktet Video

1. Brug pileknapperne på din Sony-fjernbetjening til at navigere til venstre eller højre for at markere indstillingen Video.

2. Tryk på op- eller nedpilen for at navigere til Netflix.

3. Vælg Netflix.

• Hvis du bliver bedt om at registrere enheden hos Sony, skal du følge deres anvisninger på skærmen under registreringen.

4. Vælg Log på (Sign In).

5. Herefter vises en kode. Indtast denne aktiveringskode på netflix.com/activate.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis din Sony Google TV-enhed har et trådløst fjernbetjeningstastatur

1. Tryk på knappen Home på det trådløse fjernbetjeningstastatur.

2. Vælg Alle apps (All Apps).

3. Brug piltasterne i venstre side af fjernbetjeningen til dit Sony Google-tv for at navigere til appen Netflix, og tryk på OK.

4. Vælg Log på (Sign In).

5. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix.

6. Vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du vil logge af dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Sony via din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Sony Google-tv

1. Naviger til Google TV’s startside (tryk på Start-tasten (Home), hvis du er i tvivl).

2. Vælg Alle apps (All Apps).

3. Vælg Indstillinger (Settings).

4. Vælg Programmer (Applications).

5. Vælg Administrer applikationer (Manage Applications).

6. Brug retningspilen til at rulle, indtil du ser Netflix, som du skal vælge.

7. Vælg Slet data (Clear Data), og tryk på OK, når du bliver bedt om det.

Andre enheder fra Sony

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå opad, og vælg Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet tandhjulsikon.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste Sony-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for:

globe